ΣΠΟΡ

Η Μάντσεστερ Σίτυ ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Πεπ Γκουαρντιόλα από το καλοκαίρι

Η Μάντσεστερ Σίτυ ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Πεπ Γκουαρντιόλα από το καλοκαίρι
Reuters / Fabian Bimmer

Το σήριαλ Γκουαρντιόλα λαμβάνει τέλος πολύ νωρίς, αφού η Μάντσεστερ Σίτυ ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία από το καλοκαίρι με τον Καταλανό τεχνικό.

Η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της Μάντσεστερ Σίτυ δημιούργησε πανικό στο Διαδίκτυο και η σελίδα του συλλόγου «έπεσε».

city page crashed

Η συμφωνία με τον Πεπ Γκουαρντιόλα είναι για 3 χρόνια και η Σίτυ αποκαλύπτει ότι για πρώτη φορά είχαν έρθει σε συζητήσεις από το 2012. Η ανακοίνωση όπως λέει ο σύλλογος γίνεται από σεβασμό προς τον Μανουέλ Πελεγκρίνι και τους παίκτες, ώστε να μην συνεχίζεται η φιλολογία και οι υποθέσεις.

city statement mirror


(Πηγή: Daily Mirror)

Ο Χιλιανός τεχνικός επιβεβαίωσε την συμφωνία και δήλωσε ότι την γνώριζε εδώ και 1 μήνα, όταν και τον ενημέρωσαν από τον σύλλογο. Μάλιστα ο Πελεγκρίνι αποκάλυψε ότι ανανέωσε το συμβόλαιο του για 1 χρόνο, με τον όρο ότι η οψιόν αυτή έληγε σήμερα. Για αυτό και επέλεξε να μην το πράξει, εφόσον υπήρχε η συμφωνία με τον Γκουαρντιόλα, ώστε να μην διαταραχθεί το κλίμα στον σύλλογο, τον οποίο κάλυψε απόλυτα, λέγοντας ότι δεν έκανε κάτι πίσω από την πλάτη του.

Πρόσφατα ο Γκουαρντιόλα είχε αρνηθεί να αποκαλύψει που θα πάει το καλοκαίρι (όταν ανακοίνωσε από την πλευρά του, ότι δεν θα μείνει στην Μπάγερν) και ότι η νέα του ομάδα θα το ανακοίνωνε δημόσια.

Μένει να γίνει γνωστό και το ύψος της αμοιβής του Γκουαρντιόλα, ώστε να διαπιστώσουμε εάν θα επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα, ότι θα πάρει 25 εκατομμύρια ετησίως (!), κάνοντας τον μακράν τον πιο ακριβοπληρωμένο τεχνικό του κόσμου.

Διαβάστε σχετικά

Μυθικά συμβόλαια δίνουν οι ομάδες για τον Γκουαρντιόλα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ