ΣΠΟΡ

Μετά τους ποδοσφαιριστές η Κινεζική Λίγκα θέλει και τον Μουρίνιο

Μετά τους ποδοσφαιριστές η Κινεζική Λίγκα θέλει και τον Μουρίνιο
Reuters / John Sibley

Ρόλο συμβούλου στο Κινεζικό πρωτάθλημα θέλουν να προτείνουν στον Μουρίνιο οι άνθρωποι της Λίγκας.

Τουλάχιστον αυτό «αποκαλύπτουν» Αγγλικά δημοσιεύματα. Τον περασμένο μήνα βρέθηκε στην Σαγκάη ο μάνατζερ του Ζοσέ Μουρίνιο και συναντήθηκε με εκπροσώπους εταιρίας αθλητικού μάρκετινγκ.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρίας και ο Ζόρζε Μέντες φέρονται να συζήτησαν πιθανούς τρόπους που θα μπορούσε η Chinese Super League να συνεργαστεί με τον Special ONE.

Είναι προφανές ότι ο Πορτογάλος δεν θέλει να αναλάβει κάποια ομάδα, αφού ο κύριος στόχος του είναι να καθίσει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μέχρι όμως το καλοκαίρι, που θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση δεν θα έλεγε όχι σε πλουσιοπάροχη αμοιβή για ρόλο συμβούλου ή παρεμφερή (έχοντας και την ευελιξία με αυτό τον τρόπο ανά πάσα στιγμή να επιστρέψει στην Ευρώπη, εφόσον οι εξελίξεις διαφοροποιηθούν).

Μέχρι σήμερα η Κινεζική Λίγκα έχει ξοδέψει σε αυτή την μετεγγραφική περίοδο 250 εκατομμύρια € σε μετεγγραφές ποδοσφαιριστών, με τον Αλεξ Τεσέιρα να αποτελεί την ακριβότερη πλέον μετεγγραφή στην ιστορία της Ασίας και του χειμώνα (σε όλο τον κόσμο) με τα 50 εκατ. €, που έδωσε η Γιανγκσού στην Σαχτάρ, για να αποκτήσει τον 26χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό (λίγες ημέρες νωρίτερα ο Τζάκσον Μαρτίνεζ είχε κοστίσει στην Γκουανγκζού 41 εκατ, €).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ