ΣΠΟΡ

Η ήττα της Ρεάλ από την Ατλέτικο και το "ξέσπασμα" του Κριστιάνο, κεντρικό θέμα του Τύπου

Η ήττα της Ρεάλ από την Ατλέτικο και το "ξέσπασμα" του Κριστιάνο, κεντρικό θέμα του Τύπου
Reuters / Sergio Perez

Η κρίση χτύπησε την Ρεάλ Μαδρίτης μετά την νέα ήττα από την Ατλέτικο και σε συνδυασμό με την επίθεση του Κριστιάνο στους συμπαίκτες του, δημίουργησε ένα εκρηκτικό μίγμα, που απασχολεί τον Ισπανικό Τύπο και πυροδότησε κύμα φημολογίας για αλλαγές.

Το πλέον ευρηματικό πρωτοσέλιδο είναι αυτό της Sport που παρομοιάζει την Ρεάλ Μαδρίτης με τον Τιτανικό.

sport

Η Marca κάνει λόγο ότι "γκρεμίστηκε" το οικοδόμημα της Μαδρίτης, ενώ η AS αναφέρει ότι "αφεντικό της Μαδρίτης είναι η Ατλέτικο".

marca
as

Όσο για την Καταλανική El Mundo Deportivo απλά υποστηρίζει ότι η Μαδρίτη φλέγεται.

mundo

Λεβαντόφσκι αντί Κριστιάνο

Όπως ήταν λογικό, η επίθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο στους συμπαίκτες του, ακόμη και μετά την διευκρινιστική του δήλωση, δεν έπεισε κανένα. Η El Confidencial υποστηρίζει ότι ήδη έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις για την απομάκρυνση του το καλοκαίρι (και ας έχει ακόμη 2 χρόνια συμβόλαιο) και υποψήφιος να τον αντικαταστήσει είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που πέτυχε εχθές το 33ο σε 34 ματς με την Μπάγερν.

Ο Κριστιάνο και ο Μπενζεμά αποδοκιμάστηκαν έντονα από οπαδούς της Ρεάλ φεύγοντας από το Μπερναμπέου, που τους αποκαλούσαν "μισθοφόρους".

Οι αντίπαλοι και υποστηρικτές του Μέσι έκαναν δε πάρτυ στο Διαδίκτυο με αναρτήσεις τους, μετά την δήλωση του CR7, ότι αν όλοι στην Ρεάλ ήταν σαν αυτόν, η ομάδα θα ήταν πρώτη.

Σε δύσκολη θέση είναι και ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ. Μέχρι τώρα ο Αντσελότι και ο Μπενίτεθ ήταν "ασπίδα προστασίας" για τον Ισπανό παράγοντα, στις αποτυχίες της ομάδας, αφού όλες οι αποδοκιμασίες στρέφονταν στο πρόσωπό τους.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν όμως είναι στο απυρόβλητο, λατρεμένος της κερκίδας. Ό,τι και αν γίνει ο Πέρεθ πλέον θα κληθεί να σηκώσει το βάρος των αντιδράσεων.

Διαβάστε σχετικά

Δηλώσεις εναντίον συμπαικτών του έκανε ο Κριστιάνο μετά την ήττα της Ρεάλ από την Ατλέτικο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ