ΣΠΟΡ

Ο Πύργος του Άιφελ "απάντησε" στον Ιμπραΐμοβιτς για το ποιος θα είναι το σύμβολο της Γαλλίας

Ο Πύργος του Άιφελ "απάντησε" στον Ιμπραΐμοβιτς για το ποιος θα είναι το σύμβολο της Γαλλίας
ΑΠΕ ΜΜΕ / EPA / CHRISTOPHE KARABA

Στην υπόθεση παραμονής του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στην Παρί το καλοκαίρι ενεπλάκη από χθες και το σύμβολο της Γαλλίας, ο Πύργος του Άιφελ, με πρωτοβουλία του ίδιου του Σουηδού σταρ.

Ο Ίμπρα στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αιφνιδίασε τους δημοσιογράφους, ανακοινώνοντας ότι είναι ο τελευταίος 1μιση μήνας του στην Παρί.

11518149


(Πηγή: ΑΠΕ ΜΜΕ / EPA / CHRISTOPHE KARABA)

Μάλιστα για να δώσει έμφαση στην δήλωση του ο Ιμπραϊμοβιτς, χρησιμοποίησε τον Πύργο του Άϊφελ, εκεί όπου είχε φωτογραφηθεί άλλωστε όταν υπέγραφε στην Παρί το 2012: «Αν αντικαταστήσουν τον Πύργο με το άγαλμα μου θα μείνω, σας το υπόσχομαι».

Παρότι οι Γάλλοι δεν φημίζονται για το χιούμορ τους, πέρασαν στην «αντεπίθεση» και οι υπεύθυνοι του Πύργου απάντησαν μέσα από την επίσημη σελίδα στο Twitter: «Λατρεύω το χιούμορ σου και πράγματι η θέα του Παρισιού είναι πολύ όμορφη από εδώ, αλλά ο ΠΥΡΓΟΣ είμαι εγώ!»

Και βέβαια οι χρήστες του Διαδικτύου βρήκαν την ευκαιρία να ξεσαλώσουν.

Αυτό πάντως που έχει σημασία είναι η πρόθεση του Ζλάταν να δοκιμάσει και στην Αγγλία, μετά τα πρωταθλήματα Ιταλίας, Ισπανίας και Γαλλίας. Και παρότι είναι στα 35 του, οι αριθμοί του και εφέτος είναι εντυπωσιακοί και ήδη τα σενάρια ότι ομάδες όπως η Γιουνάιτεντ θα ήθελαν να του κάνουν μια πρόταση συνεργασίας, έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ