ΣΠΟΡ

Τρελό γλέντι στα αποδυτήρια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά την κατάκτηση της Euroleague

Τρελό γλέντι στα αποδυτήρια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά την κατάκτηση της Euroleague
Instagram / @cskabasket (CSKA Moscow BC)

Στα αποδυτήρια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στήθηκε μεγάλο πάρτυ λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου της Euroleague και τη νίκη στην παράταση επί της Φενέρ. Ο Χριάπα, που κράτησε ζωντανή την ομάδα του ισοφαρίζοντας πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα, είχε πιάσει το Κύπελλο και δεν το άφηνε, οι σαμπάνιες έλουζαν τους παίκτες ενώ ο Δημήτρης Ιτούδης μοίραζε συγχαρητήρια.

«Είμαι πολύ περήφανος για καθέναν από σας ξεχωριστά. Κάποιες φορές η ζωή παίζει κάποια παιχνίδια. Είμαι περήφανος για όλους σας. Για τον Βικ, που άξιζε αυτό εδώ το πράγμα (σ.σ. δείχνοντας το τρόπαιο). Για τον Μίλος, τον Νάντο, τον Τζάκσον, τον Βοροντσέβιτς, τον Κόρι... Ξέχασα κάποιον; Τον Κάιλ (σ.σ. με όλη την ομάδα να αποθεώνει τον Αμερικανό). Τον Τζόελ, που ήθελε να είναι εδώ. Για τον Βατούτιν και όλα τα άλλα μέλη της διοίκησης και τους χορηγούς. Το αξίζετε κι εσείς. Δεν έχω λόγια»

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας, Αντρέι Βατούτιν, τόνισε: «Το αξίζαμε αυτό. Το αξίζαμε! Νιώθω πολύ τυχερός άνθρωπος και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».

Δείτε το βίντεο από τα αποδυτήρια, όπως το δημοσίευσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον λογαριασμό της στο You Tube

ΔΗΜΟΦΙΛΗ