ΣΠΟΡ

Υποδοχή ηρώων στους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης με το 11ο τρόπαιο του Champions League

Υποδοχή ηρώων στους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης με το 11ο τρόπαιο του Champions League
Reuters / Susana Vera

Η πλατεία Cibeles και η Μαδρίτη ετοίμασε μια αυτοκρατορική υποδοχή στην "βασίλισσα" του Ισπανικού ποδοσφαίρου, Ρεάλ Μαδρίτης, που έφτασε τα ξημερώματα στην πόλη με το 11ο κύπελλο του Champions League.

Χιλιάδες φίλαθλοι της Ρεάλ Μαδρίτης λίγο μετά τα μεσάνυχτα ξεχύθηκαν στους δρόμους της Ισπανικής πρωτεύουσας για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Champions League στον συναρπαστικό τελικό στα πέναλτυ από την Ατλέτικο.

2016 05 28T235651Z 803979003 S1AETGSSGPAA RTRMADP 3 SOCCER CHAMPIONS REA ATM


(Πηγή: Reuters / Paul Hanna)

Την ίδια ώρα που στα αποδυτήρια της Ρεάλ τραγουδούσαν το campeones, στο κέντρο της πόλης της Μαδρίτης η μουσική έπαιζε δυνατά για τους φίλους της, ου ήταν αποφασισμένοι να περιμένουν υπομονετικά μέχρι τα ξημερώματα την ομάδα και το τρόπαιο.

Λίγο μετά τις 8:00 (ώρα Ελλάδας) το ανοιχτό πούλμαν της αποστολής παρέλασε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης φτάνοντας μέχρι την πλατεία όπου περισσότεροι από 30 χιλιάδες φίλαθλοι είχαν το κουράγιο να τους περιμένουν.

2016 05 29T072213Z 750918239 S1AETGUFUJAA RTRMADP 3 SOCCER CHAMPIONS MAD ATM


(Πηγή: Reuters / Susana Vera)

Οι παίκτες έδειχναν παρά την κούρασή τους να το απολαμβάνουν τραβώντας φωτογραφίες, τραγουδώντας με τον κόσμο και χορεύοντας στα συνθήματά τους.

Ο αρχηγός Σέρχιο Ράμος ήταν σε πρώτο πλάνο με τη μεγάλη κούπα, ενώ ήταν κι εκείνος που ανέλαβε να ντύσει το άγαλμα της Κυβέλης με μια σημαία της Ρεάλ.

2016 05 29T071811Z 294865360 S1AETGUFLBAB RTRMADP 3 SOCCER CHAMPIONS MAD ATM


(Πηγή: Reuters / Susana Vera)

Οι εορτασμοί θα συνεχιστούν όλη τη μέρα. Μετά την απαραίτητη ξεκούραση, το βράδυ η αποστολή θα επισκεφτεί το δημαρχείο της Μαδρίτης (21:00 ώρα Ελλάδας), ενώ εν συνεχεία θα οδηγηθεί στο «Μπερναμπέου» (23:00 ώρα Ελλάδας) όπου θα γίνει η φιέστα με τους φίλους της ομάδας.

Συγχαρητήρια από την Μπαρτσελόνα

Την ώρα των πανηγυρισμών η Μπαρτσελόνα απέδειξε ότι είναι τεράστιος σύλλογος και ότι παρά την τεράστια αντιπαλότητα με την Ρεάλ, υπάρχει ποδοσφαιρικός πολιτισμός, δίνοντας δημόσια συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Champions League.

Θυμίζουμε ότι και η Ρεάλ Μαδρίτης είχε παραστεί στις εκδηλώσεις για τον θάνατο του Γιόχαν Κρόιφ. Οι δύο κορυφαίοι σύλλογοι στον κόσμο αποδεικνύουν με τις ενέργειες τους ότι αντίπαλοι είναι μόνο στο γήπεδο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ