ΣΠΟΡ

EURO 2016: Το «Βουνό» από το Game Of Thrones στέλνει απειλητικό μήνυμα στον Κριστιάνο Ρονάλντο

EURO 2016: Το «Βουνό» από το Game Of Thrones στέλνει απειλητικό μήνυμα στον Κριστιάνο Ρονάλντο
Getty Images / Laurence Griffiths

Ο Γκρέγκορ Κλιγκέιν από το Game of Thrones, γνωστότερος σαν «Βουνό» (the Mountain), έστειλε απειλητικό μήνυμα στον Κριστιάνο Ρονάλντο ενόψει του EURO 2016 και της αναμέτρησης Πορτογαλίας-Ισλανδίας στις 14 Ιουνίου στο Σεντ Ετιέν.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Hafþór Júlíus Björnsson, που υποδύεται τον δημοφιλή χαρακτήρα της τηλεοπτικής σειράς φαινόμενο, κατάγεται από την Ισλανδία και θεωρείται ένας από τους πιο δυνατούς ανθρώπους στον κόσμο.

Λίγες ημέρες λοιπόν πριν την έναρξη του EURO και τον πρώτο αγώνα της πατρίδας του εναντίον της Πορτογαλίας έστειλε ένα εκπληκτικό μήνυμα (με πολύ χιούμορ) στον σούπερ σταρ της διοργάνωσης, προκειμένου να τον "φοβίσει" και να μην έχει καλή απόδοση, προς όφελος της εθνικής Ισλανδίας:

«Έχω ένα μήνυμα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ξέρω ότι θα παίξεις εναντίον της Ισλανδίας στο πρώτο ματς. Αν τολμήσεις να σκοράρεις εναντίον των συμπατριωτών μου θα σε βρω και θα σου τσακίσω το κεφάλι, όπως έκανα με τον Όμπεριν Μαρτέλ».

Το χιουμοριστικό βίντεο φιλοξενείται από το BBC (μπορείτε να το δείτε εδώ) και η αναφορά στην σκηνή της μονομαχίας του Γκρεγκορ Κλιγκέιν με τον Όμπεριν Μαρτέλ στην δίκη του Τίριον Λάνιστερ δεν έγινε τυχαία ασφαλώς. Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς αλλά και πιο βίαιες σκηνές στην ιστορία της τηλεόρασης και βέβαια στο top των αγαπημένων σκηνών των φανατικών της σειράς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ