ΣΠΟΡ

Λίγες ελπίδες για την συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην εθνική μπάσκετ

Λίγες ελπίδες για την συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην εθνική μπάσκετ
EUROKINISSI / ICONPRESS /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Παρότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δέχθηκε, ως αναμενόταν άλλωστε, την κλήση στην εθνική ομάδα για το Προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο (04/10-Ιουλίου), το σενάριο ο Φώτης Κατσικάρης να τον έχει στη διάθεσή του δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. 

Σε όλες του τις δηλώσεις μέχρι τώρα ο Giannis έχει εκφράσει κάθετα την επιθυμία του να αγωνιστεί και αυτό το καλοκαίρι με την εθνική μπάσκετ, πόσο μάλλον από την στιγμή που όλα δείχνουν ότι θα ήταν το σημείο αναφοράς για της, μετά την απουσία βασικών στελεχών της. Όμως οι Μπακς φαίνεται πως έχουν διαφορετική άποψη.

2354803


(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Ο «Greek Freak» έχει επιστρέψει στο Μιλγουόκι και την Πέμπτη θα συναντηθεί με την ιδιοκτησία και τη διοίκηση των Μπακς, που εμφανίζονται κάθετα αρνητικοί στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Αντετοκούνμπο με την εθνική ομάδα στο Προολυμπιακό τουρνούα. Το Μιλγουόκι επιθυμεί την παραμονή του 22χρονου περιφερειακου στις ΗΠΑ το καλοκαίρι προκειμένου να δουλέψει με τους προπονητές των Μπακς σε ατομικό επίπεδο.

2020633


(Πηγή: EUROKINISSI / AP Photo / Jeffrey Phelps)

Άλλωστε, ετοιμάζονται να του προσφέρουν νέο «χρυσό» συμβόλαιο, αφού τον προορίζουν για ηγέτη τους τα επόμενα χρόνια. Ο Αντετοκούνμπο θα προσπαθήσει από την πλευρά του να πείσει τους Μπακς ότι η συμμετοχή του με την Εθνική Ελλάδας στο Προολυμπιακό θα τον βοηθήσει να βελτιωθεί, ωστόσο εάν το Μιλγουόκι δεν πειστεί, δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο από το να αποδεχθεί την απόφαση της ομάδας του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ