ΣΠΟΡ

Θετικό δείγμα στο πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού στην Αυστρία

Θετικό δείγμα στο πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού στην Αυστρία
www.olympiacos.org

Ένα καλό ξεμούδιασμα έκανε ο Ολυμπιακός στο πρώτο του φιλικό στην Αυστρία με την Χορν την οποία κέρδισε με 4-1. Ουσιαστικά συμπεράσματα ασφαλώς και δεν μπορούν να βγουν, αλλά οι ερυθρόλευκοι έδειξαν κάποια πρώτα στοιχεία στο παιχνίδι τους, που θέλει να περάσει ο Βίκτορ.

Η πίεση όταν έπαιρναν τα αντίπαλα μπακ τη μπάλα, όπως και η γρήγορη κυκλοφορία από τη μέση και μπροστά ήταν δύο στοιχεία, που μπορούσε να διαπιστώσει εύκολα κανείς στο παιχνίδι των ερυθρόλευκων. Οι πρώτοι σκόρερ του Ολυμπιακού στην σεζόν ήταν ο Πουλίδο (2 γκολ), ο Φορτούνης και ο Γιαννιώτας.

Η 11άδα του Ολυμπιακού (α ημίχρονο): Καπίνο, Φιγκέιρας, Βούρος, Μποτία, Μαζουακού, Μπουχαλάκης, Ρέτσος, Πάρντο, Φορτούνης, Μανθάτης, Πουλίδο.

olympiacos3pulido


(2 γκολ ο Πουλίδο - Πηγή: www.olympiacos.org)

Η 11άδα του Ολυμπιακού (β ημίχρονο): Χουτεσιώτης, Μπέρτος, Σιόβας, Γούτας, Τσιμίκας, Κασάμι, Ανδρούτσος, Γιαννιώτας, Τσόρι, Σεμπά, Ολαϊτάν.

Τα γκολ του αγώνα: 5', 23' Πουλίδο, 34' Φορτούνης, 56' Γιαννιώτας / 55' Τάνο

Οι δηλώσεις του Βίκτορ

«Επιστρέψαμε στην ελληνική οικογένειά μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Πραγματικά δεν έχουμε πολύ χρόνο, αλλά πρέπει να δουλέψουμε. Είναι καιρός μόνο για δουλειά και πρέπει να βάλουμε σιγά σιγά τα πράγματα στη θέση τους», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Βίκτορ και συνέχισε.

Olympiacos2 victor


(Πηγή: www.olympiacos.org)

«Είναι το πρώτο ματς, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Είναι πολύ σημαντικό να φτιάξουμε τη φυσική μας κατάσταση. Σήμερα είδα καλά πράγματα που θέλουμε να κάνουμε, βγάλαμε πράγματα που δουλέψαμε στην άμυνα και στο επιθετικό κομμάτι. Όπως είπα και πριν είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέψαμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θα είναι σίγουρα πολύ ευχάριστο το πρώτο παιχνίδι στον Πειραιά. Έχουμε ζήσει και εγώ και ο βοηθός μου μεγάλες στιγμές στο Καραϊσκάκη. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να κάνουμε αυτά που θέλουμε στο γήπεδο. Ελπίζω να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας μέσω της απόδοσης και των αποτελεσμάτων που θα φέρει η ομάδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ