ΣΠΟΡ

Παίκτης της Ρεάλ σκότωσε ζέβρα, πόσταρε τη φωτό στο Instagram και προκάλεσε οργή (pic)

Παίκτης της Ρεάλ σκότωσε ζέβρα, πόσταρε τη φωτό στο Instagram και προκάλεσε οργή (pic)
alchetron

Πρώτο θέμα στην αθλητική ειδησεογραφία, αλλά όχι για καλό λόγο έγινε ο μπασκετμπολίστας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζέισι Κάρολ, ο οποίος μπορεί να διαθέτει φοβερό ταλέντο, αλλά από μάλλον στερείται καλής κρίσης αν κρίνουμε από όσα συνέβησαν στο ταξίδι του ίδιου και της συζύγου του στη Μποτσουάνα.

Ο Καρολ και η Baylee θέλησαν να κάνουν σαφάρι και καλώς έπραξαν αφού πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία. Αυτό που καθόλου δεν ενθουσίασε όσους ακολουθούν τη Baylee στο Instagram και όχι μόνο είναι η απόφαση των δύο να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στην σκοποβολή πάνω σε μια ζέβρα.

«Η Αφρική είναι απίστευτη. Είχα μια υπέροχη μέρα. Πρώτη βολή, από απόσταση 180 περίπου μέτρων, κατευθείαν στον ώμο. Το κρέας της θα δοθεί στους ντόπιους για να φαγωθεί απόψε», έγραψε με την ίδια και τον Τζέισι να ποζάρουν πάνω από το νεκρό ζώο που είχε την ατυχία να περνά από εκείνο το σημείο, εκείνη τη στιγμή.

zevra copy

Instagram / bayleecher

Είναι περιττό να αναφερθεί το τι ακολούθησε και το πόσο θυμωμένοι με το ζεύγος Κάρολ ήταν οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ