ΣΠΟΡ

Αποκλειστικό: Το CNN Greece στο σπίτι της Άννας Κορακάκη

Αποκλειστικό: Το CNN Greece στο σπίτι της Άννας Κορακάκη

Όλα τα μάτια είναι στραμμένα στη Δράμα, όπου γεννήθηκε και ζει η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, Άννα Κορακάκη. Η πόλη της βόρειας Ελλάδας ετοιμάζεται να υποδεχθεί το «χρυσό κορίτσι» και το CNN Greeece ήταν εκεί για να μιλήσει με τους ανθρώπους που όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν δίπλα και στήριξαν τις προσπάθειες της Άννας.

Καταλαβαίνουμε από μακρυά που μένει η Άννα. Από το μπαλκόνι της κρέμεται η γαλανόλευκη· στην είσοδο, το φωτεινό χαμογελαστό της πρόσωπο στο πόστερ που γράφει 'Άννα σ’ ευχαριστούμε – έγραψες ιστορία', μας καλοσωρίζει.

Η μητέρα της, Φωτεινή Χριστοδούλου, περιγράφει στην κάμερα του CNN Greece πώς ένιωσε βλέποντας το παιδί της να γίνεται δυο φορές Ολυμπιονίκης μέσα σε 48 ώρες· λέει ότι δεν έχει ακόμα σκεφτεί τι θα της πει μόλις την αντικρύσει σήμερα που επιστρέφει·μας αποκαλύπτει γιατί είχε παροτρύνει τόσο την Άννα όσο και τον πατέρα της να «τα παρατήσουν» και εξηγεί τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο «κυρίως εκτός αγωνιστικού χώρου».

Με την κάμερα του CNN Greece μπήκαμε και στο σκοπευτήριο όπου έκανε τις προπονήσεις της η Άννα και είδαμε το τι και το πώς. Μιλήσαμε, επίσης, με το δήμαρχο Δράμας ο οποίος έδωσε τη δική του εξήγηση για το ξήλωμα, μια μέρα μετά το χρυσό, της παράγκας στην οποία προπονήθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα η χρυσή Ολυμπιονίκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ