ΣΠΟΡ

US OPEN: αποκλείστηκε η Μαρία Σάκκαρη στον πρώτο γύρο του τουρνουά τέννις

US OPEN: αποκλείστηκε η Μαρία Σάκκαρη στον πρώτο γύρο του τουρνουά τέννις
Reuters / Robert Deutsch USA TODAY Sports

Δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη να προκριθεί στον β γύρο του τουρνουά Grand Slam στις ΗΠΑ καθώς έχασε με 2-1 σετ από την Κινέζα Γινγκ Γινγκ Ντουάν και αποκλείστηκε από την συνέχεια.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στην πρώτη της συμμετοχή απ ευθείας στο κεντρικό ταμπλό ενός τουρνουά Grand Slam, καθώς είναι πλέον στο νούμερο 94 της παγκόσμιας κατάταξης, βρήκε μπροστά της και πάλι αντίπαλο από την Κίνα, με την Ντουάν να είναι στο νούμερο 103 και να έρχεται από τα προκριματικά.

4-6 (40 λεπτά), 6-4 (44'), 3-6 (46') ήταν τα τρία σετ της αναμέτρησης με την Σάκκαρη να σπαταλά τις οκτώ ευκαιρίες της για μπρέικ στο πρώτο σετ και έδωσε δικαιώματα στην αντίπαλό της, που έσπασε το σερβίς της Μαρίας στο 5-4 και έκανε το 1-0.

17024696


(Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / JUSTIN LANE)

Η Σάκκαρη ανασύνταξε τις δυνάμεις της και μπήκε γρήγορα στη θέση του οδηγού στο δεύτερο σετ για να ισοφαρίσει στη συνέχεια το ματς, όμως έμεινε πίσω με 5-1 στο τρίτο.

17024702


(Η Κινέζα Ντουάν - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / JUSTIN LANE)

Παρότι πήρε το ένα μπρέικ πίσω, η Ντουάν σέρβιρε επιτυχημένα στο 5-3 και καθάρισε τελικά τη νίκη, για να κλείσει ραντεβού στον δεύτερο γύρο με τη Ναόμι Οσάκα από την Ιαπωνία.

17024704


(Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / JUSTIN LANE)

Έτσι η Μαρία, στην 2η συμμετοχή της στο US Open δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στι κεντρικό ταμπλό, σε μια χρονιά πάντως απόλυτα επιτυχημένη για την 21ος ετών Ελλήνίδα τενίστρια.

17024705


(Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / JUSTIN LANE)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ