ΣΠΟΡ

Το ντοκιμαντέρ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον Διαμαντίδη στα κανάλια Novasports

Το ντοκιμαντέρ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον Διαμαντίδη στα κανάλια Novasports
EUROKINISSI / ICONPRESS /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού και οι φίλαθλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το ντοκιμαντέρ για την ζωή του Δημήτρη Διαμαντίδη τις επόμενες ημέρες από τα κανάλια Novasports.

Με τον τίτλο "3D, η ιστορία πίσω από τον αριθμό 13" η ΚΑΕ Παναθηναϊκός SUPERFOODS είχε ετοιμάσει στις αρχές του καλοκαιριού μια ταινία-αφιέρωμα για την ζωή του αρχηγού του "τριφυλλιού", που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Το ντοκιμαντέρ για τον Δημήτρη Διαμαντίδη είχε προβληθεί σε αίθουσα και τώρα ήρθε η ώρα να το απολαύσουν όλοι όσοι αγαπούν το μπάσκετ ανεξάρτητα οπαδικών προτιμήσεων, καθώς ο "Μήτσος" αποτελεί έναν από τους κορυφαίους που ανέδειξε ο Ελληνικός αθλητισμός.

(Δείτε σχετικά Δ. Γιαννακόπουλος: Αν ο Παναθηναϊκός έπρεπε να είναι άνθρωπος θα ήταν ο Διαμαντίδης , Σύσσωμη η οικογένεια του Παναθηναϊκού στο ντοκιμαντέρ του Διαμαντίδη (pics) , Κυκλοφορούν τα εισιτήρια από την ΚΑΕ ΠΑΟ SUPERFOODS για το τουρνουά του Διαμαντίδη )

Τα κανάλια Novasports εξασφάλισαν τα δικαιώματα και θα το προβάλλουν σε τρία μέρη, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 2/9 (Κυριακή και Δευτέρα το υπόλοιπο). Και όπως λέει και ο εκ των δημιουργών της ταινίας, συνάδελφος Δημήτρης Κοντός, το καλύτερο κομμάτι είναι ακριβώς μετά τους τίτλους τέλους. Κανείς δεν πρέπει να σηκωθεί πριν "πέσει μαύρο" στην οθόνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ