ΣΠΟΡ

Super League: ΑΕΛ και Ηρακλής πέτυχαν από 2 γκολ στην πρώτη ισοπαλία του πρωταθλήματος

Super League: ΑΕΛ και Ηρακλής πέτυχαν από 2 γκολ στην πρώτη ισοπαλία του πρωταθλήματος
Χ για ΑΕΛ και Ηρακλή EUROKINISSI / ICONPRESS

Στην Λάρισα σημειώθηκε η πρώτη ισοπαλία του εφετινού πρωταθλήματος με τον Ηρακλή να σκοράρει στο τέλος και να φεύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το AEL FC Arena, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη στην επιστροφή της στα "μεγάλα σαλόνια" μπήκε με την ώθηση του κόσμου της Λάρισας στο ματς. όμως μια ολιγωρία στην άμυνα έδωσε την ευκαιρία στο νεαρό Λάμπρου (πήγε στον "γηραίο" μένοντας ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό) να πλασάρει τον Ντεγκρά στο 11.

2591361


(2 γκολ ο Αβραάμ - Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS)

Η ΑΕΛ ισοφάρισε μέσα σε 4 λεπτά με τον Κύπριο Αβραάμ να μπαίνει ανάμεσα στα στόπερ του Ηρακλή και να νικάει τον Βάντερσον. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο πιεστικοί και έφτασαν και σε 2ο γκολ με τον ίδιο παίκτη στο 55.

2591360


(Οι παίκτες του Ηρακλή πανηγυρίζουν το γκολ του Λεοζίνιο (ν.10) - Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS)

Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι Λαρισινοί θα πανηγυρίσουν με νίκη τον πρώτο τους αγώνα στην Super League, μια ανόητη επιλογή του τερματοφύλακα Ντεγκρά στο 75, που αποφάσισε να μιμηθεί τον Μέσι εκτός περιοχής κάνοντας ντρίπλες, έδωσε την δυνατότητα στον Λεοζίνιο να σφραγίσει στην κενή εστία το τελικό 2-2. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπήρξε επεισόδιο στην φυσούνα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Αλέξη Κούγια και τον Ντεγκρά (ο οποίος λίγο αργότερα έλυσε τη συνεργασία του με την ΠΑΕ).

Δείτε τι έγινε στα άλλα ματς

Super League: Αγριεμένοι οι «μεγάλοι» Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα

Super League: 3άρες για Παναθηναϊκό και Πανιώνιο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ