ΣΠΟΡ

Μεγάλη επιτυχία η δημοπρασία πινάκων αφιερωμένων στον Δημήτρη Διαμαντίδη

Μεγάλη επιτυχία η δημοπρασία πινάκων αφιερωμένων στον Δημήτρη Διαμαντίδη
www.paobc.gr / V. Stolis

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου, στο Ίδρυμα Ευγενίδου, το gala που διοργάνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη. Με αποκορύφωμα βέβαια το τουρνουά μπάσκετ «Diamonds are Forever» (16 &17 Σεπτεμβρίου), με το πρώτο τζάμπολ σε λίγη ώρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του αθλητικού χώρου και της επιχειρηματικής σκηνής της χώρας, καθώς και παίκτες και εκπρόσωποι των ομάδων της Μπαρτσελόνα, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Μακάμπι Τελ Αβίβ που συμμετέχουν στο τουρνουά.

GALA DIAMANTIDIS 5


(Δημήτρης και Πάυλος Γιαννακόπουλος μαζί με τον 3D - Πηγή: www.paobc.gr / V.STOLIS)

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το ειδικό λεύκωμα που δημιουργήθηκε προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη, το οποίο θα πωλείται μέσω του PAOSHOP. Το λεύκωμα περιλαμβάνει σχόλια και δηλώσεις μεγάλων προσωπικοτήτων του μπάσκετ, όπως οι: Kobe Bryant, Dirk Nowitzki, Νίκος Γκάλης, Γιάννης Ιωαννίδης, Γιώργος Βασιλακόπουλος και άλλοι που υπογραμμίζουν το αθλητικό μεγαλείο και τις ηγετικές ικανότητες του.

GALA DIAMIANTIDIS 1


(Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με το συλλεκτικό λεύκωμα του Δημήτρη Διαμαντίδη - Πηγή: www.paobc.gr / V.STOLIS)

Επίσης, πραγματοποιήθηκε δημοπρασία των τριών πινάκων ζωγραφικής του καλλιτέχνη Νίκου Καρόκη με έμπνευση τη λαμπρή καριέρα του Δημήτρη Διαμαντίδη. Τα κέρδη από τη δημοπρασία (15.500 €) θα διατεθούν στο Ίδρυμα «Εταιρία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό ΔΑΔ Νομού Καστοριάς» και στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών & Ενηλίκων με νεοπλασματική ασθένεια και φίλων αυτών «ΜΑΖΙ ΣΟΥ», κατ’ επιλογή και επιθυμία του Δημήτρη Διαμαντίδη. Επίσης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδειξε για ακόμα μια φορά την κοινωνική του ευαισθησία και θα βοηθήσει με σημαντικό χρηματικό ποσό (επιπλέον 10.000 €) τα ιδρύματα της Καστοριάς. Σε αυτό θα προστεθούν και τα έσοδα από τα εισιτήρια του τουρνουά.

GALA DIAMANTIDIS 4


(Πηγή: www.paobc.gr / V.STOLIS)

«Ευχαριστώ πολύ την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για αυτή την υπέροχη βραδιά. Eίναι μεγάλη μου τιμή και αισθάνομαι βαθιά συγκίνηση για την αναγνώριση που μου προσφέρει η ομάδα η οποία αγάπησα. Ο Παναθηναϊκός εκτός από μία μεγάλη ομάδα είναι και μία μεγάλη και ενωμένη οικογένεια. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον η καριέρα των νεαρών συναθλητών μου θα συνδυαστεί με νέες μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις της ομάδας», δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης με αφορμή την εκδήλωση.

GALA DIAMANTIDIS 3


(Πηγή: www.paobc.gr / V.STOLIS)

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: "οι νέοι παίκτες θα βλέπουν το βίντεο του Διαμαντίδη"

Ιδιαίτερη αναφορά στον αρχηγό του Παναθηναϊκού έκανε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Υπάρχουν 25 χρόνια πορείας επιτυχιών, τα οποία μας δίνουν τη δυνατότητα να μπορούμε να κάνουμε τέτοιες βραδιές. Αν δεν τιμάς την ιστορία σου, δεν μπορείς να έχεις μέλλον. Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος ταπεινός, όπως τον έχουμε γνωρίσει όλοι και χαίρομαι που ήταν θετικός στο να κάνουμε όλες αυτές τις εκδηλώσεις. Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Πρέπει να βοηθάμε τον κόσμο. Είναι ευχάριστο να σηκώνουμε κούπες και να πανηγυρίζουμε, αλλά πάντα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι αυτά είναι επιπρόσθετα πράγματα. Στη ζωή υπάρχουν προβλήματα, προβλήματα υγείας. Όπου μπορούμε και στον βαθμό που μπορούμε στεκόμαστε δίπλα σε αυτές τις προσπάθειες».

GALA DIAMANTIDIS 6


(Πηγή: www.paobc.gr / V.STOLIS)

«Μέχρι τώρα όποιος ερχόταν του βάζαμε να δει το βίντεο με τα έξι ευρωπαϊκά. Τώρα θα πρέπει να κάνει υπομονή άλλη μία ώρα να δει το βίντεο της ζωής του Διαμαντίδη, να καταλάβει πραγματικά τι είναι ο Παναθηναϊκός εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών. Κάθε χρονιά προσπαθούμε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό ψηλά. Θέλουμε να έχουμε μια χρονιά φέτος στην οποία δεν θα πανηγυρίσουμε μόνο το Κύπελλο, αλλά και παραπάνω επιτυχίες».

GALA DIAMANTIDIS 7


(Πηγή: www.paobc.gr / V.STOLIS)

Ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, δήλωσε: «Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Honouring our Legacy” τιμάμε το μεγάλο μας αρχηγό, Δημήτρη Διαμαντίδη. Η σημερινή εκδήλωση και το τουρνουά “Diamonds Are Forever” αποτελούν ένα απλό δείγμα της ευγνωμοσύνης μας προς τον εμβληματικό αυτόν παίκτη, που έχει προάγει τις Παναθηναϊκές αξίες μέσα στα χρόνια προσφοράς του στην ομάδα μας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τόσο θερμά την προσπάθειά μας και συμμετέχει δυναμικά στις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ