ΣΠΟΡ

Οι καρπαζιές στους MSN και η «ιδιαίτερη φροντίδα» του Νεϊμάρ πριν τα ματς

Οι καρπαζιές στους MSN και η «ιδιαίτερη φροντίδα» του Νεϊμάρ πριν τα ματς
Reuters / Miguel Vidal

Ο Λίονελ Μέσι που επιστρέφει στην δράση κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτυ για το Champions League και η ανανέωση του συμβολαίου του Νεϊμάρ με τους "μπλαουγκράνα" είναι οι δύο ειδήσεις, που κυριαρχούν τις τελευταίες ώρες από το ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα και οι φίλοι της ομάδας έχουν αναρτήσει δύο εκπληκτικά βίντεο, που έχουν γίνει viral.

Πρώτος την σκυτάλη πήρε ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα συμφώνησε να παραμείνει στην Βαρκελώνη μέχρι το 2021 και να πει όχι στις ευρωπαϊκές ομάδες, που τον πολιορκούσαν. Την Παρασκευή θα γίνουν γνωστοί και οι όροι του συμβολαίου του (όταν και θα το υπογράψει ο Βραζιλιάνος επιθετικός) αλλά οι φίλοι του ενθουσιασμένοι ανήρτησαν διάφορα βίντεο στο Διαδίκτυο με τις ικανότητές του. Viral όμως έγινε ένα άλλο βίντεο, που αποκαλύπτει τι κάνει ο Νεϊμάρ στη φυσούνα λίγο πριν βγει στους αγώνες. Η ιδιαίτερη φροντίδα που επιδεικνύει για τα "απόκρυφα μέρη" του σώματος του, πριν το Σαββατιάτικο ματς με την Λα Κορούνια έχει ξεσηκώσει φρενίτιδα.

https://www.instagram.com/p/p

Λίγη ώρα μετά προέκυψε και το βίντεο από την προπόνηση της Μπαρτσελόνα. Διότι έχουμε συνηθίσει η τριάδα MSN (Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ) να "κάνει χαζούς" τους αντιπάλους της. Μόνο που στο "κορόιδο" που έπαιξαν με τους υπόλοιπους παίκτες δεν τα κατάφεραν τόσο καλά και μόλις "παραδόθηκαν" έφαγαν το παραδοσιακό "φατούρο" από όλη την ομάδα, προκαλώντας πολύ γέλιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ