Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καλεί τους φιλάθλους των Μπακς στο γήπεδο
Είναι το πρόσωπο των ΜΙλγουόκι Μπακς σε όλα τα φιλικά και δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερος πρεσβευτής της ομάδας για το ξεκίνημα της regular season στο NBA από το Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ο Έλληνας σουπερ σταρ των "ελαφιών" επιλέχθηκε από την ομάδα για να καλέσει τον κόσμο στο γήπεδο για τα πρώτα δύο ματς με τους Χόρνετς (26/10) και Νετς (29/9), μέσα από ένα μικρό βίντεο-τίζερ.
"Ημέρα αγώνα. Δεν υπάρχει κανένα άλλο καλύτερο μέρος για να είναι κανείς από εδώ (το γήπεδο). Με τους συμπαίκτες σου. Την οικογένεια σου. Φτιάχνουμε κάτι ξεχωριστό. Ας πιάσουμε δουλειά", είναι τα λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το σλόγκαν της χρονιάς, "το μέλλον φαντάζει ευοίωνο" και ο Giannis είναι η μεγάλη ελπίδα του Μιλγουόκι.
ΚΟΣΜΟΣ
ΥΠΕΞ Ιράν: Η δολοφονία μεμονωμένων αξιωματούχων «δεν θα κλονίσει ουσιαστικά το σύστημα»
22:25
ΕΛΛΑΔΑ
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 1.478.000 ευρώ
22:12
ΚΟΣΜΟΣ
Πρόεδρος Βουλής Ιράν: «Τα Στενά του Oρμούζ δεν θα επιστρέψουν στο προπολεμικό καθεστώς»
22:02
ΚΟΣΜΟΣ
Εκοιμήθη ο Πατριάρχης Γεωργίας Ηλίας Β'
21:51
ΕΛΛΑΔΑ