Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καλεί τους φιλάθλους των Μπακς στο γήπεδο
Είναι το πρόσωπο των ΜΙλγουόκι Μπακς σε όλα τα φιλικά και δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερος πρεσβευτής της ομάδας για το ξεκίνημα της regular season στο NBA από το Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ο Έλληνας σουπερ σταρ των "ελαφιών" επιλέχθηκε από την ομάδα για να καλέσει τον κόσμο στο γήπεδο για τα πρώτα δύο ματς με τους Χόρνετς (26/10) και Νετς (29/9), μέσα από ένα μικρό βίντεο-τίζερ.
"Ημέρα αγώνα. Δεν υπάρχει κανένα άλλο καλύτερο μέρος για να είναι κανείς από εδώ (το γήπεδο). Με τους συμπαίκτες σου. Την οικογένεια σου. Φτιάχνουμε κάτι ξεχωριστό. Ας πιάσουμε δουλειά", είναι τα λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το σλόγκαν της χρονιάς, "το μέλλον φαντάζει ευοίωνο" και ο Giannis είναι η μεγάλη ελπίδα του Μιλγουόκι.
ΚΟΣΜΟΣ
Ουκρανία: Παζάρια της Μόσχας στο νέο σχέδιο των 20 σημείων - Tι θέλει ο Πούτιν, τι δίνει ο Ζελένσκι
22:00
ΕΛΛΑΔΑ
Καταιγίδα «χτύπησε» την Αττική: Πλημμύρες, προβλήματα κυκλοφορίας και διακοπές ρεύματος
21:47
ΧΡΗΜΑ
e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 2 Ιανουαρίου
21:35
ΕΛΛΑΔΑ
Κρήτη: Ποσότητα ηρωίνης εντοπίστηκε σε ελέγχους στις φυλακές στην Αγυιά Χανίων
21:26
ΕΛΛΑΔΑ