F1: τελευταία ευκαιρία του Χάμιλτον που ξεκινά πρώτος στο Grand Prix της Αμερικής
Τις ελπίδες για τον τίτλο θα κυνηγήσει ο Λιούις Χάμιλτον στο Αμερικανικό Grand Prix καθώς θα είναι πρώτος στην γραμμή εκκίνησης και θα επιδιώξει να τερματίσει μπροστά από το Νίκο Ρόσμπεργκ, που πάντως μπορεί να φτάσει πλέον στην κατάκτηση του παγκόσμιου πρωταθλήματος ακόμη και αν δεν κερδίσει σε κανέναν άλλο αγώνα μέχρι το τέλος.
Ο Λιούις Χάμιλτον έκανε ρεκόρ γύρου στην ιστορία της πίστας και εξασφάλισε την pole position για το αμερικανικό Grand Prix. Ο Άγγλος πιλότος ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και άφησε δεύτερο τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και ομόσταβλό του στη Mercedes, Νίκο Ρόσμπεργκ.
Οι δύο Red Bull των Ντάνιελ Ρικιάρντο και Μαξ Φερστάπεν ακολούθησαν, πιο πίσω ήταν οι Ferrari των Κίμι Ραϊκόνεν και Μαξ Φερστάπεν, έβδομος ο Νίκο Χούλκενμπεργκ με Force India, στις θέσεις 8-9 ήταν οι Williams των Βαλτέρι Μπότας και Φελίπε Μάσα, ενώ ο Κάρλος Σάινθ με Toro Rosso συμπλήρωσε τη δεκάδα.

(Μόνο την πρώτη θέση θέλει ο Χάμιλτον στο Όστιν - Πηγή: Reuters / ADREES LATIF)
Ο αγώνας στο Όστιν του Τέξας αρχίζει στις 22.00 ώρα Ελλάδας.
Δολοφονία 37χρονης από πράκτορα του ICE: «Καρφιά» του Δημάρχου Μινεάπολης για τις έρευνες
19:57
Φλώρινα: Σε χειμερινό λήθαργο στις φωλιές τους οι αρκούδες στο Νυμφαίο
19:48
Ουκρανία: Επιστολή παραίτησης κατέθεσε ο υπουργός Άμυνας Ντένις Σμιχάλ
19:40
Συνελήφθη 17χρονος μαθητής με μαχαίρι - πεταλούδα στον Πύργο
19:31