ΣΠΟΡ

Το αφιέρωμα των Μιλγουόκι Μπακς στον Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)

Το αφιέρωμα των Μιλγουόκι Μπακς στον Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)
EUROKINISSI / AP Photo / Daniel R. Patmore

Λίγες ώρες πριν από το πρώτο τζάμπολ στο NBA και οι Μιλγουόκι Μπακς συνέχισαν το αφιέρωμα τους στην προετοιμασία της ομάδας όλο το καλοκαίρι, μέχρι σήμερα. Το 3ο μέρος του αφιερώματος ήταν αποκλειστικά επικεντρωμένο στο Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας άσσος είναι ο σταρ της ομάδας και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά σε αυτό το βίντεο-αφιέρωμα των "ελαφιών" παρά να έχει την δική του παρουσίαση και τίτλο "ο Έλληνας" (Training Camp All-Access: The Greek). "Για μένα είναι μόνο η αρχή και το τέρμα της γραμμής είναι πολύ μακριά ακόμη" λέει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην κάμερα των Μπακς. "Ούτε καν έχω αρχίσει. Θα πρέπει να δουλέψω και μέσα από τη σκληρή δουλειά να προχωρήσω".

"Είναι μόλις 21 ετών και μπορεί να γίνει ένας από τους τοπ παίκτες της λίγκας" παραδέχεται ο προπονητής του Τζέισον Κιντ, που επίσης μιά στο αφιέρωμα για τον Giannis. "Πρέπει αν του αποδώσουμε τα εύσημα για τον τρόπο που δουλεύει. Είναι το όνειρό του, πιστεύει πολύ στον εαυτό του ότι μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους. Είναι εκπληκτικό το πόσα έχει καταφέρει, αλλά ακόμη πιο εντυπωσιακό ότι θέλει περισσότερα και μπορεί κανείς να το διαπιστώσει καθημερινά και στις προπονήσεις".

Απολαύστε το βίντεο στο οποίο θα δείτε ακόμη τον Τζέισον Κιντ να δίνει οδηγίες για το πως θα γίνει καλύτερος στις πάσες του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (καθώς εφέτος προορίζεται να παίξει ακόμη και στο "1"), ενώ για τον Greek Freak μιλά και ο Ντελαβεντόβα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ