Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το ποδόσφαιρο
Οι τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο θα απασχολήσουν και το Πρωθυπουργικό γραφείο, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας έχει καλέσει έκτακτη σύσκεψη όλων των υπευθύνων.
Η σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με τη συμμετοχή των αρμόδιων υπουργών, σχετικά με τις τελευταίες ανησυχητικές εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.
Αυτή έχει προγραμματιστεί για τις 6 μμ, και θα συμμετέχουν ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής, ο αναπληρωτής υπουργός, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.
Διαβάστε ακόμη
Ξένους διαιτητές ζητά ο υφυπουργός, συνάντηση με τους "μεγάλους" ο Κουτσοκούμνης
Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» 20χρονη με βακτηριακή μηνιγγίτιδα
15:55
Μετρό: Άνοιξε ο σταθμός «Σύνταγμα» - Κανονικά τα δρομολόγια
15:47
Επίθεση ρωσικών drones κατά ενεργειακών δομών στην Ουκρανία - 280.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα
15:35
Θεσσαλονίκη: 17χρονος χτύπησε 13χρονο μαθητή κατά τη διάρκεια σχολικού διαλείμματος
15:29