ΣΠΟΡ

ΝΒΑ: ο Πρόεδρος Ομπάμα υποδέχθηκε στον Λευκό Οίκο τους πρωταθλητές του NBA Κλίβελαντ Κάβαλιερς

ΝΒΑ: ο Πρόεδρος Ομπάμα υποδέχθηκε στον Λευκό Οίκο τους πρωταθλητές του NBA Κλίβελαντ Κάβαλιερς
Reuters / KEVIN LAMARQUE

Μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ, ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα υποδέχθηκε στον Λευκό Οίκο και την πρωταθλήτρια ομάδα του NBA των Κλίβελαντ Καβαλίερς, που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Πάντως την παράσταση έκλεψε η Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα, που πρωταγωνίστησε και στο βίντεο κλιπ της ομάδας για διαγωνισμό. 

Αυτή ήταν η παραδοσιακή επίσκεψη των πρωταθλητών του NBA στο Λευκό Οίκο, αλλά η συγκεκριμένη είχε και το ιδιαίτερο στοιχείο να συνδυαστεί χρονικά με την ημέρα που βρέθηκε στο νέο του "σπίτι" και ο νέος "πλανητάρχης" Ντόναλντ Τραμπ, που επίσης συνάντησε τον Μπαράκ Ομπάμα.

2016 11 10T201115Z 1384112067 S1AEUMBYUTAA RTRMADP 3 USA OBAMA CAVALIERS


(Πηγή: Reuters / Kevin Lamarque)

Ο απερχόμενος Πρόεδρος ανέλαβε τα διαδικαστικά και ήταν ο οικοδεσπότης, ενώ ο Τραμπ θα πρέπει να αναμένει να υποδεχθεί τους νέους πρωταθλητές του ΝΒΑ. Οι Καβς βρέθηκαν στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ καθώς αγωνίζονται με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς τα ξημερώματα του Σαββάτου (12/11, 02:00).

2016 11 10T210345Z 1280889793 S1AEUMCDLXAA RTRMADP 3 USA OBAMA CAVALIERS


(Ο Λεμπρόν Τζέιμς βγάζει σέλφι - Πηγή: Reuters / Kevin Lamarque)

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι φανατικός οπαδός των Σικάγο Μπούλς και μάλιστα αστειεύτηκε με τους Καβς λέγοντας ότι του φαίνεται πολύ περίεργο που είναι πρωταθλητές σε οποιοδήποτε άθλημα μετά από τόσα χρόνια. Στην συνέχεια πάντως τόνισε ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα ακόμα και όταν ήταν πίσω στην σειρά των τελικών ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Λεμπρόν Τζέιμς χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους καλύτερους αθλητές όλων των εποχών.

Την παράσταση όμως έκλεψε η Μισέλ Ομπάμα, που δεν δίστασε να πάρει μέρος στο βίντεο. που γύρισαν οι πρωταθλητές του NBA μέσα στον Λευκό Οίκο για τις ανάγκες διαγωνισμού, βγάζοντας ΄σελφι με τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Το "Mannequin Challenge" είναι η νέα μόδα, που θέλει μία ομάδα ανθρώπων να παραμένει τελείως ακίνητη κατά τη διάρκεια μιας δραστηριότητας και έναν άνθρωπο να γυρνάει τ σχετικό κλιπάκι. Όχι μόνον ομάδες του NBA αλλά και άλλοι αθλητές σε όλο τον κόσμό έχουν μπει στην διαδικασία να γυρίσουν το δικό τους βίντεο κλιπ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ