ΣΠΟΡ

Η Ντόρτμουντ επιβεβαιώνει ότι ο Γιουσέιν Μπολτ θα κάνει προπονήσεις με την ομάδα

Η Ντόρτμουντ επιβεβαιώνει ότι ο Γιουσέιν Μπολτ θα κάνει προπονήσεις με την ομάδα
Getty Images / Denis Doyle

Η αποκάλυψη του Γιουσέιν Μπολτ στον Guardian ότι θα αρχίσει προπονήσεις με τη Ντόρτμουντ αντιμετωπίστηκε αρχικά σαν ένα ακόμη διαφημιστικό κόλπο της αθλητικής εταιρίας που ντύνει τόσο τον Χρυσό Ολυμπιονίκη, όσο και τον Γερμανικό σύλλογο. Μόνο που τα πράγματα μοιάζουν να είναι κάπως πιο σοβαρά και δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε το Τζαμαϊκάνο σταρ να ξεκινά μια δεύτερη καριέρα.

Ο διευθύνων σύμβουλος του γερμανικού συλλόγου, Χανς Γιόακιμ Βάτσκε, επιβεβαίωσε την είδηση ότι ο εννέα φορές χρυσός Ολυμπιονίκης θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας: «Δεν είναι αστείο και δεν είναι μια κίνηση μάρκετινγκ. Για εμάς δεν είναι πρόβλημα. Η ιδέα άρεσε και στον προπονητή μας. Φυσικά δεν θα κάνει προπονήσεις κάποια σημαντική εβδομάδα με αγώνες Champions League αλλά σε μία pre-season εποχή. Είμαστε ενθουσιασμένοι, είναι μεγάλη τιμή για εμάς».

Η PUMA προχώρησε ένα βήμα παραπέρα έχοντας ήδη έτοιμο το ποδοσφαιρικό παπούτσι Γιουσέιν Μπολτ και ενημέρωσε τον Χρυσό Ολυμπιονίκη ότι τον περιμένει για προπόνηση!

Ο ίδιος δε ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram βίντεο για το ξεκίνημα της προετοιμασίας του, με τα μηνύματα των φίλων του, που τον καλούν να ξεκινήσει προπονήσεις με τη Ντόρτμουντ είναι εκατοντάδες.

https://www.instagram.com/p/p

Διαβάστε σχετικά

Προπονήσεις με τη Ντόρτμουντ υποστηρίζει ότι ξεκινά ο Γιουσέιν Μπολτ!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ