ΣΠΟΡ

NBA: το Μαϊάμι κέρδισε το Μιλγουόκι, που είχε σε μέτρια βραδιά τον Αντετοκούνμπο

NBA: το Μαϊάμι κέρδισε το Μιλγουόκι, που είχε σε μέτρια βραδιά τον Αντετοκούνμπο
ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / ERIK S. LESSER

Το δεύτερο συνεχόμενο ματς του Μιλγουόκι στο Μαϊάμι (μετά την Ατλάντα) βάρυνε τα πόδια των παικτών του Τζέισον Κιντ που έχασαν με το βαρύ 96-73 και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει μια μέτρια (για τους εφετινούς του αριθμούς) εμφάνιση.

Όσο είχαν δυνάμεις τα "ελάφια" όχι απλά ήταν ανταγωνιστικά, αλλά μέσα στην διεκδίκηση της νίκης: 48-48 στο ημίχρονο και 67-62 στο τέλος της γ περιόδου. Μάλιστα μπαίνοντας στην τελική ευθεία έκαναν και το 71-69 αλλά εκεί κατέρρευσαν. Στα τελευταία 9 λεπτά πέτυχαν μόλις 4 πόντους και οι Χιτ έσπασαν ένα αρνητικό σερί 6 αγώνων χωρίς νίκη.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μια μέτρια εμφάνιση για τα δεδομένα του, με 14 πόντους (5/15 σουτ), 7 ριμπάουντς, 4 ασσίστς, 3 κοψίματα αλλά και πάλι ήταν ο πρώτος σκόρερ του Μιλγουόκι και αυτό δείχνει την φτωχή επιθετική παρουσία της ομάδας.

Καθοριστικός παράγοντας ήταν η παρουσία στην ρακέτα του Μαϊάμι του Χασάν Γουαϊτσαιντ, που δεν επέτρεψε το inside game στους Μπακς (που παίρνουν σκορ παίζοντας κοντά στο καλάθι) και με 7/23 τρίποντα δεν είχαν τύχη.

Επόμενο ματς με τους Γουόριορς στο Μιλγουόκι ξημερώματα Κυριακής (03.30), Κάρι εναντίον Αντετοκούνμπο και με τηλεοπτική κάλυψη από τον OTE TV.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ