ΣΠΟΡ

Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας του Γιουσέιν Μπολτ

Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας του Γιουσέιν Μπολτ
Reuters / Gilbert Bellamy / File Photo

Η αναμονή έλαβε τέλος και η ταινία "I am Bolt" βγαίνει σε κυκλοφορία σήμερα Δευτέρα σε όλο τον κόσμο. Ο Τζαμαϊκανός Ολυμπιονίκης έδωσε την τελευταία του συνέντευξη στο Λονδίνο και ζήτησε "δοκιμαστικά" σε ποδοσφαιρική ομάδα!

Έτσι κι αλλιώς η ζωή του Γιουσέιν Μπολτ εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και με την προβολή της ταινίας του ο ίδιος δηλώνει ότι θα δοθεί η ευκαιρία σε νέα παιδιά να ακολουθήσουν το παράδειγμα του. Το πρωί βρέθηκε στο ραδιοφωνο του BBC 1 για να δώσει την τελευταία του συνέντευξη.

boltbbcradio


(Πηγή: Twitter / @usainbolt)

Τα φώτα της δημοσιότητας θα πέσουν σε λίγη ώρα στην Λέστερ Σκουέρ του Λονδίνου, όπου θα προβληθεί η ταινάι παρουσία του Χρυσού Ολυμπιονίκη και όλοι ετοιμάζονται για την μεγάλη βραδιά.

Μπολτ: θέλω ένα δοκιμαστικό για ποδόσφαιρο

Και ενώ όλοι περινμένουν να μάθουν ακόμη περισσότερα για την ζωή του γρηγορότερου ανθρώπου στον κόσμο, ο Μπολτ έχει τον δικό του καημό! Να παίξει ποδόσφαιρο.

Και το επανέλαβε και στη συνέντευξή του για την ταινία, λέγοντας ότι πάντα θέτει στόχους στην καριέρα του και ο επόμενος είναι να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. " Θέλω να δοκιμαστώ. Όχι να πέσω έτσι ξαφνικά από τον ουρανό. Ξέρω ότι θα έχω να μάθω μερικά πράγματα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είμαι αρκετά καλός" ήταν τα λόγια του Τζαμαϊκανού σταρ.

Πριν λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο Μπολτ, μέσω της αθλητικής του εταιρείας, που ντύνει επίσης και τη Ντόρτμουντ, είναι σε συζητήσεις για να κάνει προπονήσεις μαζί με τον Τούχελ και τους παίκτες του. Στην συνέντευξη όμως ήταν ακόμη πιο αποκαλυπτικός για το μέλλον.

"Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο και η κατάκτηση για 3η φορά των Χρυσών μεταλλίων ήταν ο τελευταίος στόχος, που είχα θέσει. Έτσι επιτυγχάνω στη ζωή μου. Όσο για το ποδόσφαιρο νομίζω ότι θα είμαι πολύ καλός εξτρέμ ή επιθετικός. Με μεγάλο προσόν μου την ταχύτητα. Νομίζω καταλαβαίνετε όλοι τι εννοώ".

Ο 30χρονος σούπερ αθλητής έχει ξεκαθαρίσει ότι εγκαταλείπει το 2017 τους στίβους και απομένει να δούμε εάν πραγματικά θα βρεθεί κάποιος σύλλογος, που θα του δώσει μια ευκαιρία. Τουλάχιστον από άποψη διαφήμισης και εμπορικής εκμετάλλευσης, θα γεμίσει τα ταμεία της.

Διαβάστε σχετικά

Η Ντόρτμουντ επιβεβαιώνει ότι ο Γιουσέιν Μπολτ θα κάνει προπονήσεις με την ομάδα

Προπονήσεις με τη Ντόρτμουντ υποστηρίζει ότι ξεκινά ο Γιουσέιν Μπολτ!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ