ΣΠΟΡ

Σοκ στον ΠΑΟΚ από τη νίκη του Ατρόμητου και τις "βόμβες" Ίβιτς

Σοκ στον ΠΑΟΚ από τη νίκη του Ατρόμητου και τις "βόμβες" Ίβιτς
EUROKINISSI / MOTION TEAM

Σοκ στις καθυστερήσεις στην Τούμπα με τον Ατρόμητο να γυρίζει από το 3-1 και να κερδίζει 4-3 τον ΠΑΟΚ, όταν έμεινε με 10 παίκτες στα τελευταία λεπτά, προκαλώντας την αντίδραση των οπαδών του Δικέφαλου. Λίγες μόνον ώρες μετά την αποθέωση για το διπλό στην Φλωρεντία, οι παίκτες του ΠΑΟΚ γνώρισαν τις αποδοκιμασίες για την ήττα τους. Ο Ίβιτς στις δηλώσεις του κατήγγειλε ότι κάποιοι παίκτες του τον σαμποτάρουν εσκεμμένα και είναι υπεύθυνοι για την ήττα.

Στο πρώτο ημίχρονο τίποτε δεν προδίκαζε την εξέλιξη του αγώνα, αφού ο ΠΑΟΚ με κινητήριο μοχλό τον Ροντρίγκεζ (πέτυχε ένα γκολ στο 3 και ετοίμασε το δεύτερο για τον Κουλούρη στο 29) παρουσιάστηκε με ενέργεια από την μεγάλη νίκη στο Αρτέμιο Φράνκι.

3976398


(Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)

Ούτε το δοκάρι του Κουλούρη στο 40, ούτε ο τραυματισμός του Γλύκου (τσίμπημα στον προσαγωγό) μόλις στο 12 και η αντικατάστασή του με τον Μπρκιτς σκίαζαν την καλή εικόνα του Δικέφαλου.

3976407


(Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)

Τα άσχημα μαντάτα ήρθαν στο ημίχρονο όταν έγινε αναγκαστική αλλαγή και ο Ροντρίγκεζ (επίσης πρόβλημα στον προσαγωγό) και ο ΠΑΟΚ άρχισε να χάνει μέτρα στο γήπεδο και ο Ατρόμητος να βγαίνει στην επίθεση και να μειώνει με τον Λε Ταλέκ (56). Ήρθε πάντως του τρίτο γκολ του Μυστακίδη (69) να δώσει την εικόνα ότι το ματς τελείωσε.

3976578


(Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)

Και ήρθε η φάση του 73 με τον Κάνιας να σταματά μάλλον αψυχολόγητα την μπάλα με το χέρι πάνω στην γραμμή και να αποβάλλεται και ο Ούμπιντες να μειώνει από το πέναλτυ σε 3-2 και να αλλάζει την ψυχολογία.

3976592


(Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)

Ο Ατρόμητος όχι μόνον ισοφάρισε με τον Παπαδόπουλο στο 86 (δεν το πανηγύρισε καθώς έχει παίξει για τον ΠΑΟΚ), που μπήκε αλλαγή για να τα παίξει όλα για όλα η ομάδα του, αλλά στις καθυστερήσεις (90+3) με ιδανικό τελείωμα του Τόνσο να παίρνει και το τρίποντο, το οποίο κυνήγησε δίχως να συμβιβαστεί με ισοπαλία ο φιλοξενούμενος.

3976646


(Το "χρυσό γκολ" του Τόνσο - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)

Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδοκίμασαν τους παίκτες και κάποιοι εξ αυτών έστησαν τα γνωστά «λαϊκά δικαστήρια» έξω από τα αποδυτήρια.

3976561


(Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)

Στην βαθμολογία ο ΠΑΟΚ έμεινε 9ος με 11 βαθμούς, ακριβώς τους μισούς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ ο Ατρόμητος με 14 είναι μαζί με τον Πανιώνιο πίσω από ΠΑΣ (17), Παναθηναϊκό και ΑΕΚ (15).

Η επόμενη (13η) αγωνιστική

Πλατανιάς-Πανιώνιος (Σάββατο 15.00)
Βέροια-Παναιτωλικό (17.15)
Κέρκυρα-ΑΕΚ (19.30)
Ολυμπιακός-Λεβαδειακός (Κυριακή 15.00)
ΑΕΛ-Ατρόμητος (17.15)
Ξάνθη-Αστέρας Τρ. (17.15)
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (19.30)
Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα (Δευτέρα 19.30)

Κατηγορίες Ίβιτς σε παίκτες για την ήττα

"Βόμβες" του Βλάνταν Ίβιτς στην Συνέντευξη Τύπου, που κατήγγειλε παίκτες του ότι ευθυνονται απόλυτα για την ήττα λειτουργώντας επίτηδες εναντίον του ΠΑΟΚ και προανήγγειλε ότι θα ζητήσει συνάντηση με την διοίκηση και εφόσον δεν διώξει τους ποδοσφαιριστές που θα υποδείξει (και θεωρεί ότι έχουν πρόβλημα μαζί του) θα παραιτηθεί αυτός!

3976565


(Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)

«Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί, βάλαμε δυο γκολ, μπορούσαμε και άλλα. Δυστυχώς στο δεύτερο μέρος τα πράγματα γύρισαν ανάποδα, κάποιοι παίκτες έχουν κάνει κάποια λάθη που δεν γίνονται. Συζήτησα με το πρόεδρο, θα του παρουσιάσω εγώ σε λίγο, ή θα μείνω εγώ ή θα φύγουν κάποιοι άλλοι. Κοιτάξτε τις φάσεις των γκολ. Αυτά τα πράγματα είναι επικίνδυνα, το λάθος είναι δικό μου, γιατί στην αρχή έχω κάνει κάποια πράγματα που δεν υπολόγισα και την τελευταία στιγμή άλλαξα απόφαση. Για αυτό το λόγο θα έχω συζητήσεις σε λίγο. Άλλαξα κάποιους παίκτες. Δεν θέλω να πω ονόματα.... Κοιτάξτε, δεν λέω ότι κάποιοι ίσως να μην μπορούν, απλά μπορεί να μην θέλουν. Πιστεύω ότι κάποιοι από εσάς εδώ, γνωρίζετε. Σήμερα ήταν πιο ξεκάθαρο. Γιατί φαίνεται το τελευταίο καιρό πως κάποιοι έχουν πρόβλημα. Και μέσα στα αποδυτήρια και φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο, τις τελευταίες 20 μέρες με ένα μήνα. Για αυτό λέω, θα μιλήσω με τον πρόεδρο, θα του παρουσιάσω τι πιστεύω εγώ και από εκεί και πέρα, τις αποφάσεις τις παίρνουν αυτοί που είναι πιο πάνω από εμένα. Εγώ πρέπει να τον ενημερώσω για κάποια πράγματα που δεν γνωρίζει. Και ο τεχνικός διευθυντής το γνωρίζει αυτό, γνωρίζει και αυτός».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ