ΣΠΟΡ

Ο Ιβάν Σαββίδης "δήλωσε" ότι δεν ξαναπάει στην Τούμπα!

Ο Ιβάν Σαββίδης "δήλωσε" ότι δεν ξαναπάει στην Τούμπα!
EUROKINISSI / MOTION TEAM

Μακριά από την Τούμπα ανακοίνωσε ότι θα μείνει ο Ιβάν Σαββίδης, απογοητευμένος μετά την ήττα από τον Ατρόμητο και την καταγγελία του Βλάνταν Ίβιτς, ότι παίκτες του ήθελαν να χάσει η ομάδα. 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης και τις "βόμβες" του Βλάνταν Ίβιτς εναντίον παικτών του έγινε σύσκεψη και τηλεδιάσκεψη των εμπλεκόμενων με τον Ιβάν Σαββίδη, που προκάλεσε ένα ακόμη σοκ με τη δική του τοποθέτηση: "Δεν ξανάρχομαι στην Τούμπα, ντρέπομαι με αυτά που έγιναν" φέρεται να δήλωσε στην διάρκεια της συνομιλίας με τον Ίβιτς και τον Λούμπος Μίχελ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εγκαταλείπει τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες πληροφορίες εξουσιοδότησε τους δύο υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος να βρουν εκείνοι τις λύσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην σύσκεψη που προηγήθηκε, παρόντες ήταν και οι αρχηγοί του ΠΑΟΚ Γλύκος, Τζαβέλλας, Βελλίδης αλλά και ο γενικός αρχηγός Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, που αποχώρησαν πρώτοι, δίχως να έχει διευκρινιστεί αν μίλησαν και εκείνοι με τον Ιβάν Σαββίδη.

Μένει να δούμε πως θα διαχειριστεί τώρα την κατάσταση ο Ίβιτς από αύριο στα αποδυτήρια έχοντας κατηγορήσεις δημόσια παίκτες του, ότι ουσιαστικά τον "έστησαν" καθώς κάθε κίνησή του θα στοχοποιήσει πρόσωπα και θα προκαλέσει αντιδράσεις. Φεύγοντας πάντως από την σύσκεψη δεν θέλησε να δώσει διευκρινήσεις: "Ό,τι είχα να πω σας τα είπα. Θα φανεί τι θα γίνει. Δεν μπορώ να σας πω τώρα. Θα φανεί".

Διαβάστε σχετικά

Σοκ στον ΠΑΟΚ από τη νίκη του Ατρόμητου και τις "βόμβες" Ίβιτς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ