ΣΠΟΡ

Ο ΠΑΟΚ έστειλε τον Τζαβέλλα να προπονείται με τη β ομάδα

Ο ΠΑΟΚ έστειλε τον Τζαβέλλα να προπονείται με τη β ομάδα
Υποβιβάστηκε στην β ομάδα ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Γιώργος Τζαβέλλας EUROKINISSI / MOTION TEAM

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ενημερώθηκε στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ότι θα προπονείται εφεξής με την β ομάδα για πειθαρχικό παράπτωμα με εισήγηση προπονητή και τεχνικού διευθυντή, λίγες ώρες μετά την ήττα σοκ από τον Ατρόμητο και τις καταγγελίες του Βλάνταν Ίβιτς ότι ποδοσφαιριστές του έχασαν εσκεμμένα.

Στην βραδυνή τηλεδιάσκεψη με τον Ιβάν Σαββίδη και την απόφαση σοκ του ιδιοκτήτη της ομάδας να μην ξαναπάει, όπως είπε, στην Τούμπα, Ιβίτς και Λούμπος Μίχελ εξουσιοδοτήθηκαν να κάνουν ό,τι θεωρούν σωστό για να διορθώσουν την κατάσταση στην ομάδα.

Έτσι στην πρωινή προπόνηση ο κύριος Μίχελ ενημέρωσε τον αρχηγό του ΠΑΟΚ ότι θα προπονείται με τους "μικρούς" για παραβίαση του εσωτερικού κανονισμού σε θέματα πειθαρχίας ("κακή συμπεριφορά στα αποδυτήρια" είναι ο λόγος, όπως διευκρίνησαν από την ΠΑΕ αργότερα). Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Τζαβέλλας τιμωρείται με αυτό τον τρόπο, καθως τον Φεβρουάριο του 2015 είχε τιμωρηθεί από τον Άγγελο Αναστασιάδη να προπονείται με τους Νέους που είχαν προπονητή τον Βλάνταν Ίβιτς (!).

2601617


(Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)

Μάλιστα πριν λιγες μόνον ημέρες, και με εισήγηση Ίβιτς είχε ανανεωθεί το συμβόλαιο του. Από τον ΠΑΟΚ πάντως σπεύδουν να υποστηρίξουν, ότι η απόφαση αυτή δεν έχει σχέση με τις καταγγελίες του Σέρβου προπονητή μετά το ματς με τον Ατρόμητο, προφανώς και για νομικούς λόγους.

Μένει να δούμε αν θα υπάρξουν και άλλες απώλειες, ενώ ήδη δεν υπολογίζονται στην α ομάδα οι Τζιώλης, Σκόνδρας και Χατζηισαΐας.

Διαβάστε σχετικά

Ο Ιβάν Σαββίδης "δήλωσε" ότι δεν ξαναπάει στην Τούμπα!

Σοκ στον ΠΑΟΚ από τη νίκη του Ατρόμητου και τις "βόμβες" Ίβιτς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ