ΣΠΟΡ

NBA: νίκη στο Μπρούκλιν για τους Μπακς του Αντετοκούνμπο

NBA: νίκη στο Μπρούκλιν για τους Μπακς του Αντετοκούνμπο
EUROKINISSI / AP Photo / Charles Rex Arbogast

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πλέον γίνεται ένας από τους παίκτες που καθορίζουν την έκβαση των αγώνων της ομάδας του στον μαγικό κόσμο του NBA. Ερχόμενος με φόρα από την μαγική βραδιά κόντρα σε Λεμπρόν Τζέιμς και Καβς, οδήγησε το Μιλγουόκι στην 3η συνεχόμενη νίκη τους μέσα στο Μπρούκλιν επί των Νετς με 111-93.

Τα στατιστικά του Αντετοκούνμπο ήταν μια ακόμη φορά για παίκτη All Star: σε κάτι λιγότερο από 30 λεπτά που αγωνίστηκε πέτυχε 23 πόντους (5/9 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 7/9 βολές), μάζεψε 8 ριμπάουντς, είχε 8 ασσίστς και 4 κλεψίματα, ενώ έκανε και 2 μπλοκ. Το πιο σημαντικό στοιχείο όμως που φανερώνει την ηγετική παρουσία του Giannis στο παρκέ ήταν άλλο.

Όλα αυτά τα έκανε με 0 λάθη (!) και εκτός από την κατηγορία των "κοψιμάτων" ο Αντετοκούνμπο ήταν ο πρώτος παίκτης και των δύο ομάδων στις υπόλοιπες κατηγορίες. Δίπλα στον Έλληνα παίκτη 22 πόντους πρόσφερε ο Τζαμπάρι Πάρκερ και τα "ελάφια" έκαναν το 9-8 στην Ανατολή και σταθεροποιούνται στην 8άδα.

Οι Νετς θα είναι και πάλι ο επόμενος αντίπαλος του Μιλγουόκι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (00.00 COSMOTE SPORTS), αυτή την φορά στην έδρα τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ