ΣΠΟΡ

NBA: triple double ο Αντετοκούνμπο και με το Πόρτλαντ, νίκη οι Μπακς

NBA: triple double ο Αντετοκούνμπο και με το Πόρτλαντ, νίκη οι Μπακς
Reuters / Benny Sieu-USA TODAY Sports

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε το δεύτερο triple double της εφετινής σεζόν και οδήγησε μαζί με τον Τζαμπάρι Πάρκερ το Μιλγουόκι στη νίκη επί του Πόρτλαντ με 115-107 και σε ρεκόρ 11-5 που έφερε τα "ελάφια στην 5η θέση της κατάταξης στην Ανατολή (!).

Πριν λίγες ώρες ο Κέβιν Γκαρνέτ είχε επισκεφθεί στην προπόνηση τους Μπακς και είχε δώσει τις συμβουλές του στον Αντετοκούνμπο για να γίνει All Star τονίζοντας του ότι η διάρκεια θα είναι αυτή που θα τον καθιερώσει και η σκληρή δουλειά και κόντρα στους Μπλέιζερς ο Γιάννης τον άκουσε και έπαιξε για μια ακόμη φορά για την ομάδα.

Μπορεί πρώτος σκόρερ της βραδιάς να ήταν ο Τζαμπάρι Πάρκερ με 27 πόντους, όμως ο Giannis συνεχίζει να κάνει τα πάντα στο παρκέ και να μην ασχολείται μόνο με το σκοράρισμα: σε 39 λεπτά πέτυχε 15 πόντους και είχε 12 ριμπάουντς, 11 ασσίστς, 2 κλεψίματα και 4 τάπες.

Χαρακτηριστικές ήταν και οι δηλώσεις του μετά το ματς, καθώς δεν είχε αντιληφθεί ότι είχε κάνει triple double για 2η φορά μετά τον αγώνα με το Ορλάντο. «Δεν το ήξερα ότι είχα κάνει triple double. Το ορκίζομαι! Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου, με όποιον τρόπο μπορώ, όχι μόνο με το σκοράρισμα. Κάποιες φορές δεν θα είσαι σε καλή βραδιά στην επίθεση. Θα πρέπει, λοιπόν, πάντα να βρίσκεις τρόπο να βοηθήσεις την ομάδα σου. Το θέμα είναι ότι νικήσαμε και όλοι έκαναν πολύ καλή δουλειά. Ο Πάρκερ ήταν πολύ "ζεστός", οι περιφερειακοί έκαναν πολύ καλή δουλειά πάνω στον Λίλαρντ και νικήσαμε».

Επόμενο παιχνίδι τώρα για το Μιλγουόκι με την Ατλάντα ξημερώματα Σαββάτου (03.00) με τα "γεράκια" να έχουν κερδίσει το Νοέμβριο με 107-100.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ