ΣΠΟΡ

Σοκ με Πατίτο στην ΑΕΚ - Λήστεψαν την οικογένεια του στην Αργεντινή

Σοκ με Πατίτο στην ΑΕΚ - Λήστεψαν την οικογένεια του στην Αργεντινή
EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Λίγες μόνο ώρες μετά την εξαιρετική εμφάνισή του με την ΑΕΚ στο ματς με τον ΠΑΣ, ο Πατίτο Ροντρίγκεζ ενημερώθηκε ότι λήστεψαν την οικογένεια του στην Αργεντινή, δένοντας την οικογένεια του.

Ο Ροντρίγκεζ ήταν ανήσυχος την ώρα της Χριστουγεννιάτικης γιορτής της ΑΕΚ καθώς ενημερώθηκε ότι ληστές μπήκαν στο σπίτι της οικεγένειας του στο Λανούς στην Αργεντινή και μάλιστα τους έδεσαν και τους λήστεψαν. Το κινητό του ήταν συνεχώς στο χέρι του καθώς ενημερωνόταν για τις εξελίξεις.

Μάλιστα ο ίδιος, λίγο αργότερα ενημέρωσε τον κόσμο και ζήτησε και βοήθεια από τους φιλάθλους, που θα είχαν κάποια πληροφορία να δώσουν.

«Ενώ ήμουν στην Ελλάδα, έμαθα ότι μπήκαν στο σπίτι μου στο Λανούς και έδεσαν την οικογένειά μου. Πήραν ένα μαύρο Mercedes Benz με όλα τα πράγματα. Το σημαντικό δεν είναι ούτε τα πράγματα, ούτε τα λεφτά, αλλά να πιάσουν αυτούς τους "π... γιους", ώστε να μην υποφέρει άλλη οικογένεια. Ο αριθμός της πινακίδας είναι HNH 549. Κάθε πληροφορία θα εκτιμηθεί» ήταν το μήνυμα του Ροντρίγκες, που το βράδυ της Δευτέρας αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ