ΣΠΟΡ

Ψηφίζουμε όλοι Αντετοκούνμπο για το All Star του NBA

Ψηφίζουμε όλοι Αντετοκούνμπο για το All Star του NBA
Getty Images / Mike McGinnis

Η διαδικασία της ψηφοφορίας για το All Star Game του NBA ξεκίνησε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει την στήριξή μας για να γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα συμμετάσχει.

Από σήμερα μέχρι τις 16 Ιανουαρίου θα τρέχει η διαδικασία της ψηφοφορίας του κόσμου για την επιλογή των παικτών, που θα λάβουν μέρος στο εφετινό All Star Game του NBA στη Νέα Ορλεάνη (19/2) και στην οποία μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι φίλαθλοι. Για πρώτη φορά στην ιστορία, η Ελλάδα μπορεί να έχει εκπρόσωπο στην γιορτή του Αμερικανικού μπάσκετ με το Γιάννη Αντετοκούνμπο.

GettyImages 520998962


(Πηγή: Getty Images / Mike McGinnis)

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και χρειάζεται μόνο ένα "ποστάρισμα" στον προσωπικό μας λογαριασμό στο twitter ή το facebook, βάζοντας το όνομα του Γιάννη πίσω από #NBAVote. Μάλιστα μπορούμε να κάνουμε μέχρι 10 ποσταρίσματα την ημέρα.

Από εφέτος έχει αλλάξει η διαδικασία και δεν αποφασίζει μόνο το κοινό, που θα έχει το 50% μέρος στην τελική καταμέτρηση, καθώς από 25% θα έχουν οι παίκτες και τα media. Επίσης οι προπονητές θα ψηφίσουν κανονικά για τους 7 αναπληρωματικούς.

Οι Μιλγουόκι Μπακς έκαναν το δικό τους μάλιστα ποστάρισμα για την ψηφοφορία, καλώντας τους φιλάθλους να ψηφίσουν κατ αρχήν για τον Αντετοκούνμπο, αλλά και για τον Τζαμπάρι Πάρκερ (που πάντως δεν έχει πολλές ελ΄πιδες σε σχέση με τον Giannis).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ