ΣΠΟΡ

NBA: ο Αντετοκούνμπο σχολίασε το εξώφυλλο του Sports Illustrated

NBA: ο Αντετοκούνμπο σχολίασε το εξώφυλλο του Sports Illustrated
ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / SHAWN THEW

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αντέδρασε με σεμνότητα στον ντόρο που έγινε με το Sports Illustrated να του αφιερώνει το εξώφυλλο της έκδοσης στο Μιλγουόκι.

Παρότι το συγκεκριμένο τεύχος είναι ουσιαστικά έκδοση για την πόλη των Μπακς, δεν παύει να είναι μια μεγάλη τιμή για τον Αντετοκούνμπο, καθώς το φημισμένο Αμερικανικό περιοδικό δύσκολα κάνει εξώφυλλο "μη Αμερικανούς". Και μόνο που αφιέρωσε το εξώφυλλο του στον Giannis παραφράζοντας και το Greek Freak με το Greek Peak - Ελληνική κορυφή και στο άρθρο του αναλύει γιατί ο Έλληνας άσσος είναι η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση πλέι-μέικερ στο NBA, αποδεικνύει ότι η εφετινή σεζόν είναι μόνον η αρχή μια τεράστια καριέρας.

Το τεύχος θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιανουαρίου και αναμένεται να γίνει ανάρπαστο ανάμεσα στους φιλάθλους των "ελαφιών", αλλά και στους υπόλοιπους φίλους του NBA.

Ο Αντετοκούνμπο πάντως σχολίασε με τον δικό του ταπεινό τρόπο την τιμή που του έκαναν με το εξώφυλλο.

"Είναι ένα πολύ σημαντικό εξώφυλλο. Το Sports Illustrated είναι τεάρστιο περιοδικό και το ότι με επέλεξαν είναι μια τεράστια φιλοφρόνηση για μένα. Δεν θα μπορούσα όμως να βρεθώ εκεί χωρίς την ομάδα και τους συμπαίκτες μου!"

ΔΗΜΟΦΙΛΗ