ΣΠΟΡ

NBA: μίνι ταινία το ματς του Αντετοκούνμπο με τους Νικς

NBA: μίνι ταινία το ματς του Αντετοκούνμπο με τους Νικς
Instagram / @bucks

Δύο μίνι ταινίες με τα πεπραγμένα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη Νέα Υόρκη ετοίμασαν οι Μιλγουόκι Μπακς και ανέβασαν στους λογαριασμούς τους, λίγες ώρες πριν την 2η συνεχόμενη μονομαχία τους με τους Νικς (ξημερώματα Σαββάτου 03.00).

Η εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και το νικητήριο καλάθι του στο θρυλικό Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν ήταν η έμπνευση για τους ανθρώπους του Μιλγουόκι, ώστε να ετοιμάσουν δύο μίνι ταινίες για τους φίλους των "ελαφιών". Μπορεί το NBA επίσημα να ανέλυσε ότι το καλάθι του Γιάννη δεν θα έπρεπε να μετρήσει (υπάρχει παράβαση 5 δευτερολέπτων στην ντρίμπλα του, που κράτησε 5,6''), η ουσία όμως δεν αλλάζει και το buzzer beater έχει γραφτεί στην ιστορία, που παρουσιάζει το 1ο βίντεο.

kiddand giannis


(Στην αγκαλιά του Κιντ ο Αντετοκούνμπο - Πηγή: Instagram / @bucks)

Ακόμη και ο αδελφός του Γιάννη, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έκανε το σχετικό ποστάρισμα, με την μπάλα να βγάζει φτερά και να καταλήγει στο καλάθι της Νέας Υόρκης, καλώντας βέβαια τους φιλάθλους να συνεχίσουν να ψηφίζουν τον Greek Freak για το All Star Game.

Λίγη ώρα μετά, ακολούθησε και το 2ο βιντεάκι με όλες τις στιγμές του Giannis στο γήπεδο-θρύλος του NBA, από την προθέρμανση μέχρι την θριαμβευτική είσοδο στα αποδυτήρια, μετά το καλάθι.

Διαβάστε σχετικά

NBA: τρίτος στην ψηφοφορία του All Star ο Αντετοκούνμπο

Αντετοκούνμπο: Όχι, δεν υπογράφω στη σημαία μας (vid)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ