ΣΠΟΡ

Η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε δώρο γενεθλίων... τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε δώρο γενεθλίων... τον Κριστιάνο Ρονάλντο!
ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / SERGIO BARRENECHEA

Τζένιφερ Λόπεζ και Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Και η εκρηκτική λατίνα σταρ της μουσικής εκμεταλλεύτηκε την περίσταση για να προσφέρει τον CR7 "δώρο γενεθλίων" σε συγγενή της!

Η αφορμή δόθηκε από τα γενέθλια μιας εντυπωσιακής μελαχρινής, ξαδέλφης της J Lo και το πάρτυ που έκανε προς τιμήν της στην Μαδρίτη. Η σούπερ σταρ της μουσικής εμφανίστηκε στο πάρτυ φορώντας φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και ετοίμασε το ωραιότερο δώρο γενεθλίων, αφού η Τιάνα είναι φανατική οπαδός της Ρεάλ. Τον Κριστιάνο Ρονάλντο! το βίντεο βέβαια έχει γίνει viral ενώ η μελαχροινή εορτάζουσα μόνο που δεν λιποθυμάει, όταν βλέπει το ίνδαλμα της και ο Κριστιάνο την αγκαλιάζει και της εύχεται χρόνια πολλά.

"Είναι φανατική της Ρεάλ, δεν χάνει αγώνα και ειλικρινά είναι η μεγαλύτερη θαυμάστριά σου" λέει αρχικά η Τζένιφερ Λόπεζ στον Κριστιάνο Ρονάλντο, που απαντά με χιούμορ: "έχει καλό γούστο!". Στη συνέχεια την αγκαλιάζει και η Τιάνα απλά ψελίζει: "εγώ ουρλιάζω κάθε φορά, που σκοράρει και τώρα είναι εδώ,,,δεν μπορώ να το πιστέψω" και στην συνέχεια ευχαριστεί με μια μεγάλη αγκαλιά την διάσημη ξαδέλφη της, που έστησε .ολο το σκηνικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ