ΣΠΟΡ

Α1 μπάσκετ: παίκτης της Κύμης έσπασε το χέρι του σε καυγά και όχι στα χιόνια!

Α1 μπάσκετ: παίκτης της Κύμης έσπασε το χέρι του σε καυγά και όχι στα χιόνια!
Ο Τζόρνταν Μόργκαν της Κύμης EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Την Δευτέρα ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της αγωνιστικής , αλλά σήμερα ο Τζόρνταν Μόργκαν μοιάζει να διακινδυνεύει την καριέρα του στην Α1 μπάσκετ με την ομάδα της Κύμης εξαιτίας ενός καυγά και ενός ψέμματος: το σπάσιμο στο χέρι του σήμερα δεν προήλθε από γλύστριμα στον πάγο αλλά από καυγά σε μπαρ.

Κόντρα στον Ολυμπιακό ο Αμερικανός σέντερ ήταν εξαιρετικός σημειώνοντας 29 πόντους και μαζεύοντας 13 ριμπάουντς κόντρα στους ερυθρόλευκους ψηλούς και όλοι έκαναν αφιερώματα για την επιτυχία της νεοφώτιστης ομάδας της Κύμης στην Α1 να τον φέρει στην Ελλάδα. Λίγες ώρες αργότερα εμφανίστηκε στους ανθρώπους της ομάδας με σπασμένο τον καρπό, προκαλώντας σοκ στην ομάδα. Αιτία του κατάγματος ο πάγος λόγω της κακοκαιρίας και ένα γλύστριμα, σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση της ομάδας.

4012813


(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Μόνο που η πραγματικότητα φαίνεται ότι δεν ήταν ακριβώς αυτή και λίγο μετά αποκαλύφθηκε και δυστυχώς είναι τελείως διαφορετική: όλα τα ρεπορτάζ συγκλίνουν στο ότι ο Μόργκαν έσπασε τον καρπό του σε καυγά σε μπαρ στο Γκάζι, στο οποίο ενεπλάκη μαζί με τον συμπαίκτη του Μουχαμάντ Ελ Αμίν, που γλύτωσε με μώλωπες στο πρόσωπο (φέρονται να διαπληκτίστηκαν με άλλους θαμώνες στο μαγαζί για κάποιο σχόλιο που έγινε).

4012815


(Ο Ελ Αμίν σε φάση από το ματς με τον Ολυμπιακό - Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Η είδηση διέρρευσε στην τοπική κοινωνία της Χαλκίδας και όλα δείχνουν ότι οι δύο παίκτες θα κληθούν σε απολογία (πιθανότατα αύριο) και δεν αποκλείεται να αποτελέσουν παρελθόν, ενώ η Κύμη ούτως ή άλλως ψάχνει στην αγορά για σέντερ, αφού η ιατρική εκτίμηση έκανε λόγο για απουσία του Μόργκαν περίπου 2 μηνών.

4012849


(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Η ιστορία του Αμερικανού σέντερ είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, έχοντας περάσει πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια με την μητέρα του και τον πατριό του (ο βιολογικός του πατέρας τους εγκατέλειψε), μένοντας άστεγος για κάποιο διάστημα. Μάλιστα χρηματοδοτεί από το 2015 το ίδρυμα «Jordan Morgan Foundation», που βρίσκεται στο πλευρό νέων παιδιών και τους βοηθα΄στην ένταξη τους στο κοινωνικό σύνολο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ