ΣΠΟΡ

NBA: σαρώνει στην ψηφοφορία του All Star Game ο Αντετοκούνμπο

NBA: σαρώνει στην ψηφοφορία του All Star Game ο Αντετοκούνμπο
Reuters / Jeff Hanisch-USA TODAY Sports

Δεν χάνει με τίποτε το All Star Game του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που σαρώνει στην ψηφοφορία, που εξελίσσεται και ήδη ανέβηκε στην πρώτη 5άδα των ψήφων και σε Ανατολή και σε Δύση, αγγίζοντας το 1 εκατομμύριο επιλογές του κόσμου.

Το NBA ανακόινωσε τα νούμερα της εξέλιξης της ψηφοφορίας για το All Star Game, που συνεχίζεται για 4 ακόμη ημέρες (μέχρι τις 16/1) και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όχι απλά θα είναι στην 5άδα της Ανατολής, αλλά πλέον σαρώνει σε ψήφους προκαλώντας υστερία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού αλλά και σε όλο τον κόσμο του μπάσκετ.

Ο Γιάννης παραμένει σταθερά στην 2η θέση στους ψηλούς της Ανατολής πίσω από τον βασιλιά Λεμπρόν έχοντας φτάσει τους 963.110 ψήφους, όπως ήταν και στην προηγούμενη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Συνολικά είναι 3ος με χαρακτηριστική άνεση στην Ανατολή, αφού ο Τζέιμς είναι ο πρώτος που ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο και παλεύει με τον Κάιρι Ίρβινγκ, που έχει 971.362 για την 2η θέση (την 5άδα συμπληρώνουν αυτή την στιγμή ο 4ος Ντουέιν Γουέιντ με 514.866, και ο σέντερ Κέβιν Λοβ με 473.328).

Το εντυπωσιακό είναι όμως ότι ο Giannis ανέβηκε δύο θέσεις, και βρίσκεται στο τοπ-5 όλου του NBA (!) αφού από την Δύση περισσότερους ψήφους έχουν μόνον ο Στεφ Κάρι και ο Κέβιν Ντουράντ, ενώ ξεπέρασε τον Τζέιμς Χάρντεν και τον Ράσελ Γουέστμπρουκ. Φαίνεται ότι η Νέα Ορλεάνη (θα φιλοξενήσει το εφετινό All Star Weekend) του φέρνει τύχη, αφού το 2014 ήταν εκεί για τον αγώνα των "ελπίδων" σαν ρούκι και προφητικά έλεγε στην κάμερα, ότι έχει στόχο να γίνει All Star παίκτης.

Μέσα σε 3 χρόνια ο Αντετοκούνμπο έχει εκτοξευθεί και η καμπάνια σε όλο τον κόσμο για να τον ψηφίσει ο κόσμος έχει βρει τεράστια ανταπόκριση. Από κοντά και τα δύο του αδέλφια, Θανάσης και Κώστας.

Η ψηφοφορία συνεχίζεται μέχρι τα μεσάνυχτα της 16ης Ιανουαρίου και 3 ημέρες μετά θα ανκοινωθούν οι 5άδες των δύο ομάδων και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι ο πρώτος Έλληνας που θα συμμετάσχει στην γιορτή αυτή του μπάσκετ. Για αυτό συνεχίζουμε και ψηφίζουμε Giannis Antetokounmpo #NBAVOTE.

Διαβάστε σχετικά

NBA: τρίτος στην ψηφοφορία του All Star ο Αντετοκούνμπο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ