ΣΠΟΡ

NBA: All Star καρφώματα ο Αντετοκούνμπο και νίκη οι Μπακς

NBA: All Star καρφώματα ο Αντετοκούνμπο και νίκη οι Μπακς
ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / TANNEN MAURY

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε ορεξάτος μετά την ίωση και οδήγησε μαζί με τον Τζαμπάρι Πάρκερ τους Μπακς σε νίκη 116-108 επί των Μαϊάμι Χιτ.

Μπορεί ο Πάρκερ να ήταν ο πρώτος σκόρερ του Μιλγουόκι με 24 πόντους, όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άγγιξε και πάλι το double-double (το έχασε για δύο ριμπάουντς) και έδειξε ότι συνέρχεται από την ταλαιπωρία και είναι θέμα χρόνου να βρει τον ρυθμό του.

17493654


(Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / TANNEN MAURY)

Ο Giannis είχε 19 π. (8/12 2π., 3/4 β.) 8 ριμπ. (7 αμ./ 1 επ.), 6 ασσ., 1 κλ., 1 κοψ., κυρίως όμως πρόσφερε στους οπαδούς του Μιλγουόκι μερικά εντυπωσιακά καρφώματα, από την αρχή κιόλας του ματς.

Οι Μπακς είχαν πολυφωνία στην επίθεση (Μονρό, Μπίσλι, Σνελ και Μπρόγκτον ήταν επίσης διψήφιοι) και με ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο (42 πόντοι στο πρώτο 12λεπτο) διέλυσαν τους ελλιπείς Χιτ (κατέβηκαν με 10 παίκτες). Το "κουκλάκι" Αντετοκούνμπο που κυκλοφόρησε πριν το ματς και έγινε ανάρπαστο, τους έδωσε πιθανότητα την ώθηση.

Οι Μπάκς έχουν τώρα από μία νίκη στην σειρά με το Μαϊάμι και ρεκόρ 20-18, στην 5η θέση της Ανατολής. Επόμενα παιχνίδια τους την Κυριακή στις 22.00 στην Ατλάντα και την Δευτέρα στις 22.30 με την Φιλαδέλφεια εντός έδρας και τηλεοπτική κάλυψη (COSMOTE SPORTS).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ