ΣΠΟΡ

NBA: μισό παιχνίδι κόντρα στην Φιλαδέλφεια ο Αντετοκούνμπο

NBA: μισό παιχνίδι κόντρα στην Φιλαδέλφεια ο Αντετοκούνμπο
Instagram / @bucks

Η τηελοπτική μετάδοση του αγώνα του Μιλγουόκι με την Φιλαδέλφεια δεν έφερε γούρι στον Αντετοκούνμπο, που πρόλαβε ουσιαστικά να παίξει το μισό παιχνίδι, εξαιτίας των φάουλ, βάζοντας μόλις ένα καλάθι στο λιγοστό χρόνο του β ημιχρόνου.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε με φόρα το παιχνίδι έχοντας 12 πόντους στην πρώτη περίοδο και άλλους 9 στην δεύτερη (συνολικά 21 στο α μέρος), με τους Μπακς να προηγούνται των 76ερς στο ημίχρονο με 54-46, αλλά ταυτόχρονα να χρεώνεται ένα ανύπαρκτο φάουλ, το 3ο λίγο πριν πάνε στα αποδυτήρια.

https://www.instagram.com/p/p

Μπαίνοντας για το β μέρος, ο Giannis έβαλε ένα γρήγορο καλάθι, αλλά χρεώθηκε ένα ακόμη φάουλ και ο Κιντ αναγκάστηκε να τον τραβήξει στον παγκο, ενώ όταν ξαναμπήκε έκανε το 5ο, που επίσης ήταν αρκετά τραβηγμένο. Σε όλο αυτό διάστημα η Φιλαδέλφεια βρήκε άξιο συμπαραστάτη του Εμπιίντ (τελείωσε με 22 π., 12ρ. και 5 κοψίματα) τον Κροάτη Σάριτς (17π. και 9 ρ.) και άνοιγε την διαφορά.

https://www.instagram.com/p/p

Όταν μπήκε στο τελευταίο 6λεπτο του αγώνα με 5 φάουλ ο Αντετοκούνμπο ήταν φανερά εκτός ρυθμού, και η Φιλαδέλφεια προσάρμοσε όλη την άμυνα της επάνω του για να προστατεύσει την διαφορά των 10 πόντων, που είχε πάρει. Ο Γιάννης απλά έκανε και το 6ο φάουλ και αποσύρθηκε με 23 πόντους (10/19 2π., 3/5 β., 0/1 3π.) 6 ριμπ., 2 ασσ., 2 κλ. και 3 κοψ. σε λιγότερο από 29 λεπτά, και παρόλα αυτά ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του.

https://www.instagram.com/p/p

Άλλους 23 έβαλε ο Πάρκερ την ώρα, που οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν με άλλους 6 παίκτες (και συνολικά 8!) με διψήφιο αριθμό πόντων και 14/37 τρίποντα, για να πάρουν τη νίκη από τους Μπακς με 113-104. Επόμενο παιχνίδι για το Μιλγουόκι (που έχει ρεκόρ 20-20) είναι ξημερώματα Πέμπτης (03.00) με το Χιούστον στο Τέξας.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ