ΣΠΟΡ

Ένας σκύλος και μια γάτα εισέβαλαν σε μεξικανικό γήπεδο

Ένας σκύλος και μια γάτα εισέβαλαν σε μεξικανικό γήπεδο
Twitter / Club Pachuca / @Tuzos

Δεν είναι η πρώτη φορά, που ένα συμπαθέστατο ζωάκι βρίσκεται σε αγωνιστικό χώρο. Όμως στον αγώνα της Πατσούκα με την Τσιάπες για το Μεξικανικό πρωτάθλημα η συνύπαρξη ενός σκύλου και μιας γάτας προκάλεσε πολύ γέλιο.

Η αρχή έγινε με την εισβολή του συμπαθέστατου σκύλου στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης, που κυνήγησε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, γαύγισε στους φιλοξενούμενους και πήγε στην άλλη πλευρά, όπου οι άνθρωποι ασφάλειας της Πατσούκα τον έπιασαν και τον έβγαλαν από το γήπεδο, ύπο τις επευφημίες των οπαδών στην κερκίδα. Το ερώτημα που απασχολούσε όλους ήταν να μάθουν τι ομάδα ήταν ο σκύλος και γιατί γαύγισε μόνο στους παίκτες της Τσιάπας.

Στο τελευταίο 5λεπτο μπήκε και μια γατούλα στην γωνία του γηπέδου για να δεί από κοντά (με μεγάλη σοβαρότητα όπως φαίνεται στο βίντεο) την προσπάθεια των φιλοξενούμενων να ισοφαρίσουν, μέχρι να την κάνει με γρήγορες δρασκελιές.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, που έληξε τελικά 1-0, λύθηκε και η απορία για τον σκύλο: η Πατσούκα ανέβασε φωτογραφία του στα αποδυτήρια της ομάδας, που είχε επισκεφθεί κατά την διάρκεια του 90λεπτου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ