ΣΠΟΡ

Το «ευχαριστώ» του Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα

Το «ευχαριστώ» του Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα
EPA/TANNEN MAURY/φωτογραφία αρχείου

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο πρώτος Έλληνας που θα πάρει μέρος σεAll Star Game του ΝΒΑ, ξεκινώντας μάλιστα και στη βασική πεντάδα της ομάδας της Ανατολής.

Σε μια ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν παίκτες, δημοσιογράφοι αλλά κυρίως το κοινό, ο Greek Freak πήρε 1.604.463 ψήφους και κατετάγη τρίτος στην Ανατολή, πίσω από τους Λεμπρόν Τζέιμς με 1.893.751 και Κάιρι Ίρβινγκ με 1.696.769.

Συνολικά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν έκτος σε ψήφους, καθώς τον ξεπέρασαν μόνο οι Λεμπρόν τζέιμς, Κάιρι Ίρβινγκ, Στεφ Κάρι, Τζέιμς Χάρντεν, Κέβιν Ντουράντ.

Μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, ο σούπερ σταρ των Bucks, έσπευσε να δείξει την ευγνωμοσύνη του στο κοινό που τον στήριξε και τον έβαλε στην 5άδα της Ανατολής.

Τόσο μέσω Twitter όσο και μέσω Facebook ο νεαρός διεθνής ευχαρίστησε όλους τους Έλληνες που τον στήριξαν, δίνοντάς τους παράλληλα την υπόσχεση ότι στις 19 Φεβρουαρίου, στη γιορτή του μπάσκετ στη Νέα Ορλεάνη, θα παίξει για όλους!

Ο Giannis είναι ο νεότερος μη Αμερικανός που θα ξεκινήσει βασικός σε All Star Game (22 ετών και 74 ημερών), καταρρίπτοντας και το ρεκόρ που κατείχε από το 2003 ο Γιάο Μινγκ, που αγωνίστηκε σε ηλικία 22 ετών, 4 μηνών και 28 ημερών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ