ΣΠΟΡ

Super League: επεισόδιο Ίβιτς-Χριστοβασίλη για το γήπεδο

Super League: επεισόδιο Ίβιτς-Χριστοβασίλη για το γήπεδο
Φάση από το ΠΑΣ-ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS / ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ

Η τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στους Ζωσιμάδες ήταν η αιτία να ξεσπάσει μια άνευ προηγούμενου ένταση ανάμεσα στον προπονητή του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς και του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργου Χριστοβασίλη με καταγγελίες για απίστευτες ύβρεις!

Με το τέλος του αγώνα, ο Βλάνταν Ίβιτς έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι και έκανε λόγο για ντροπή σε ό,τι αφορά την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. «Αυτό δεν υπάρχει, είναι τραγικό. Δεν είναι ένας χρόνος, είναι το ίδιο 10 χρόνια. Δεν γίνεται αυτό! Μιλάμε για μία ομάδα σταθερή στην Σούπερ Λίγκα. Είναι ντροπή! Είναι το χειρότερο γήπεδο στην λίγκα. Εδώ κινδύνευσαν να πάθουν ζημιές οι παίκτες και των δύο ομάδων. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια ειδικά στους παίκτες μου. Πρώτη φορά βλέπω τέτοιου είδους γήπεδο! Μια-δυο φορές έχουμε παίξει σε ένα τέτοιο γήπεδο κι ελπίζω κάτι να αλλάξει στο μέλλον».

3979664


(Ο Βλάνταν Ίβιτς - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)

Οι δηλώσεις αυτές φαίνεται ότι έφεραν την έκρηξη του προέδρου του ΠΑΣ, που σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πήγε στα αποδυτήρια και τους έβρισε. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης από την πλευρά του μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ3 και έδωσε τη δική του εκδοχή. «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ ήταν καλύτερη ομάδα, ασχέτως αν είχαμε εμείς τις ευκαιρίες αυτή τη φορά. Θα παρακαλέσω την διοίκηση αυτής της μεγάλης ομάδας του ΠΑΟΚ να συμμορφώσει αυτόν τον προπονητή που έρχεται εδώ μέσα και κατηγορεί πως υπεύθυνος γι αυτό το γήπεδο είναι ο άνθρωπος που ξέρετε. Ηθέλα να μπω στα αποδυτήρια να του πω πως αυτό είναι λάθος, διότι αυτό που κάνει εδώ και ένα μήνα να μπαίνει στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ να λέει ότι γαμι@@@ ο πρόεδρος και ο ΠΑΣ Γιάννινα θα το πω γιατί αυτό λέει, είναι απαίσιος και δεν είναι σωστό να είναι προπονητής σε αυτή τη μεγάλη ομάδα που λέγεται ΠΑΟΚ. Ας μας πει ποιος είναι ο υπεύθυνος ο κ. Ιβιτς για να πάρω και γω πίσω μου τα λόγια όλα. Λυπάμαι γι’ αυτή την μεγάλη ομάδα. Για το γήπεδο δεν είναι υπεύθυνος ο Χριστοβασίλης πάντως».

3875048


(Ο πρόεδρος του ΠΑΣ συνομιλεί με φίλαθλο στην κερκίδα - Πηγή: EUROKINISSI / ACTION IMAGES)

Ο Βλάνταν Ίβιτς είχε καταγγείλει και αυτός στη συνέντευξη Τύπου τα όσα έγιναν στα αποδυτήρια. «Ο κόσμος ήρθε να μας στηρίξει για να πάρουμε τη νίκη και το κάναμε. Γνωρίζαμε για τα δεδομένα εδώ με τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος δεν είναι γήπεδο... είναι έτσι τα τελευταία δέκα χρόνια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γίνεται τίποτα... Είναι επικίνδυνος ο αγωνιστικός χώρος για όλους. Δεν έχω τι να σας πω, είναι σε τραγική κατάσταση. Κερδίσαμε, συνεχίζουμε έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας».

Όταν ρωτήθηκε για το ποιος ευθύνεται για τον αγωνιστικό χώρο είπε, «εσείς δεν ξέρετε; θα σας αφήσω εσάς να το πείτε...» και συνέχισε: «Δεν μπορεί ο πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας να απειλεί τους παίκτες. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, δεν μπορεί να έρχεται ο πρόεδρος της ομάδας στα αντίπαλα αποδυτήρια και να μας βρίζει».

4027527


(προσπάθεια του Αθανασιάδη στο ΠΑΣ-ΠΑΟΚ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ)

Ακολούθησε και παρέμβαση του εκπροσώπου Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκου Κυριάκου στην ΕΡΤ3, που είπε ότι «ο κ. Χριστοβασίλης σήμερα εξευτελίστηκε με τις δηλώσεις του, πιο πολύ και από την ανικανότητά του να παρουσιάσει αξιοπρεπείς συνθήκες διεξαγωγής αγώνων. Οι επιθέσεις του στον προπονητή μας εκλαμβάνονται ως επιθέσεις στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον καλούμε να ανακαλέσει άμεσα».

Τέλος οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κατήγγειλαν ότι υπήρξε επεισόδιο και με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Απόστολο Σκόνδρα να επιτίθεται φραστικά στον κύριο Ίβιτς στα αποδυτήρια, συσχετίζοντας το με την απόφαση του Σέρβου τεχνικού να μην υπολογίζει τον αδελφό του Γιαννη Σκόνδρα, που αγωνίζεται στο Δικέφαλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ