ΣΠΟΡ

Στη δημοσιότητα η ημερομηνία του γάμου του Λίονελ Μέσι

Στη δημοσιότητα η ημερομηνία του γάμου του Λίονελ Μέσι
Όλα έτοιμα για τον γάμο του Μέσι ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / ENNIO LEANZA

Η είδηση του γάμου του Λιονέλ Μέσι με την Αντονέλα Ροκούτσο είχε κάνει το γύρο του κόσμου στα τέλη του 2016. Σήμερα η ιστοσελίδα Primicia Ya, που ασχολείται με το ρεπορτάζ των σελέμπριτι στην Λατινική Αμερικλη "αποκάλυψε" και την ημερομηνία του γάμου.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, η ημερομηνία έκλεισε και είναι η 24η Ιουνίου του 2017. Μια σημαδιακή ημέρα, αφού είναι τα γενέθλια του Λιονέλ Μέσι και μάλιστα το καλοκαίρι θα κλείνει 30 χρόνια ζωής. Το καλύτερο λοιπόν δώρο γενεθλίων θα είναι ο γάμος του με το κορίτσι που βρίσκεται στο πλευρό του από τα παιδικά του χρόνια. Και εκέινη που του έχει χαρίσει τους δύο γιους, Τιάγκο και Ματέο.

2016 05 22T224626Z 106958786 MT1ACI14398873 RTRMADP 3 SOCCER SPAINCUP


(Η οικογένεια Μέσι - Πηγή: Reuters / Sergio Perez Livepic)

Αυτό το καλοκαίρι είναι και το μοναδικό ελεύθερο για τον Μέσι, αφού δεν θα έχει υποχρεώσεις με την εθνική Αργεντινής. Αν μάλιστα πέρυσι κέρδισε το Κόπα Αμέρικα με την Χιλή, τότε δεν θα μπορούσε να βρει εύκολα ημερομηνία, καθώς το καλοκαίρι θα γίνει το Confederations Cup στην Ρωσία, ένα χρόνο πριν το μουντιάλ, και η πρωταθλήτρια Ν. Αμερικής θα έπρεπε να δώσει το παρών.

https://www.instagram.com/p/p

Η τελετή στην οποία θα επισημοποιηθεί η σχέση του Μέσι με την Αντονέλα Ροκούτσο θα γίνει στην γενέτειρα τους, πόλη του Ροσάριο στην Αργεντινή, στον καθεδρικό ναό.

Η επίσημη δεξίωση σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα θα έχει περίπου 700 καλεσμένους από τον χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Η μεγάλη είδηση όμως, αν θα είναι καλεσμένος ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν βγήκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ