ΣΠΟΡ

NBA: με το Μαϊάμι ξεκινούν αντεπίθεση στο Μιλγουόκι

NBA: με το Μαϊάμι ξεκινούν αντεπίθεση στο Μιλγουόκι
Με Μαϊάμι η αντεπίθεση των Μπακς ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / TANNEN MAURY

Η επιστροφή του Κρις Μίντλετον στην δράση μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του σηματοδοτεί για τους Μιλγουόκι Μπακς την αντεπίθεσή τους στο NBA για να μπορέσουν να μπουν στα play off. Πρώτος αντίπαλος τους σε λίγες ώρες (ξημερώματα Πέμπτης) το Μαϊάμι.

Η νίκη επί των Σανς στο Φοίνιξ έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί αγώνων για τους Μιλγουόκι Μπακς με 10 ήττες σε 11 παιχνίδια και έφτιαξε κάπως την ψυχολογία των "ελαφιών", που είχαν υποχωρήσει πολύ στην βαθμολογία (22-28) μετά το εντυπωσιακό τους ξεκίνημα. Πλέον επιστρέφουν στην βάση τους και φιλοδοξούν κόντρα στο Μαϊάμι, που επίσης παλεύει (22-30) για την είσοδο του στα play off.

17493654


(Ο Αντετοκούνμπο καρφώνει στο καλάθι των Χιτ - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / TANNEN MAURY)

Ετοίμασαν μάλιστα και ένα σχετικό βίντεο με το σύνθημα "δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα αξίζει" για να τονώσουν την ψυχολογία των φίλων τους για την συνέχεια.

Πλέον στην προσπάθεια αυτή θα συμμετέχει και ο Κρις Μίντλετον, αλλάζοντας ριζικά τη δυναμικότητα της ομάδας. Ο 26χρονος γκαρντ έκανε εγχείρηση στον τένοντα του αριστερού του ποδιού τον περασμένο Σεπτέμβριο και θα πατήσει και πάλι τα παρκέ. Μόλις βρει αγωνιστικό ρυθμό θα δώσει το μακρινό σουτ, που δεν διαθέτουν στο δικό του επίπεδο ούτε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ούτε ο Πάρκερ. Παράλληλα οι αντίπαλες άμυνες δεν θα μπορούν να κλείνουν στην ρακέτα τόσο εύκολα ρισκάροντας το τρίποντο, και το δίδυμο του Μιλγουόκι θα κάνει ακόμη μεγαλύτερο πάρτυ.

Στο τελευταίο TOP-5 της εβδομάδας, Giannis και Πάρκερ μονοπώλησαν όλες τις φάσεις και με την παρουσία και ενός κλασσικού σουτέρ όπως ο Μίντλετον, η συνέχεια φαντάζει ακόμη καλύτερη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ