ΣΠΟΡ

Euroleague: MVP o Πρίντεζης, Top-10 με Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό Superfoods

Euroleague: MVP o Πρίντεζης, Top-10 με Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό Superfoods
Top-10 και MVP της 22ης αγωνιστικής EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ

Σε ένα ακόμη Top-10 αγωνιστικής της Euroleague υπάρχει "Ελληνικό χρώμα" με φάσεις από τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού Superfoods, ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης ανακηρύχθηκε MVP της 22ης αγωνιστικής.

Ήταν η σειρά του Γιώργου Πρίντεζη, μετά το Βασίλη Σπανούλη και τον Γιάννη Μπουρούση να αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής της Euroleague στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζαλγκίρις με 73-54. Το double double του αρχηγού του Ολυμπιακού με 17 πόντους και 10 ριμπάουντς, αλλά και οι 2 ασσίστ και τα 2 κλεψίματα του έδωσαν 30 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης και την πρώτη θέση, μπροστά από το Νικήτα Κουρμπάνοφ της ΤΣΣΚΑ Μ. (29 β.) και τον Άλεξ Τάιους της Γαλατά (28 β.).

4045035


(MVP ο Πρίντεζης (δ), στο Top-10 ο Σπανουλης - Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Στις φάσεις της αγωνιστικής υπάρχει στο νούμερο 9 το απίθανο τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη στην εκπνοή του ημιχρόνου στο ΣΕΦ, που ισοφάρισε σε 35-35 για τον Ολυμπιακό τη Ζαλγκίρις και στο νούμερο 4 η ασσίστ του Καλάθη και το καταπληκτικό κάρφωμα του Κένι Γκέιμπριελ από τον αγώνα του Παναθηναϊκού Superfoods με την Μπάμπεργκ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ