ΣΠΟΡ

O Αντετοκούνμπο δέχθηκε τη συγνώμη του δημοσιογράφου: «Ξέχασε το, όλα καλά»

O Αντετοκούνμπο δέχθηκε τη συγνώμη του δημοσιογράφου: «Ξέχασε το, όλα καλά»
actionimages/eurokinissi

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την άστοχη ερώτηση του Έλληνα αθλητικογράφου, Ρήγα Δάρδαλη στον προπονητή της Δύσης στο All Star Game, Στιβ Κερ, για τον «μαύρο-Έλληνα» Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Έλληνας διεθνής αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι πρόκειται για "διαμάντι" και εκτός γηπέδων.

Το περιστατικό έγινε γνωστό από βίντεο που κυκλοφόρησε στα Μέσα. Η ερώτηση περί οξυμώρου μεταξύ του χρώματος του καλαθοσφαιριστή και της ελληνικότητάς του κατά την συνέντευξη Τύπου του Στιβ Κερ, μετά την αρχική παγωμάρα έφερε σειρά αντιδράσεων.

Η Cosmote TV απέσυρε τον δημοσιογράφο από την αποστολή της στη Νέα Ορλεανή, όπου θα λάβει χώρα το φετινό All Star Game, αλλά twitter και facebook βοούσαν.

Ο εκπρόσωπος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Γιώργος Πάνου με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσε πως η ένταση έχει εκτονωθεί πλήρως, χαρακτηρίζοντας το περιστατικό «μια άστοχη ερώτηση» από έναν «εξαίρετο δημοσιογράφο».

«Όλοι μας έχουμε κακές στιγμές στην επαγγελματική μας καριέρα, ο Ρήγας "κατάφερε" να έχει και το χειρότερο timing... Προλίγου ζήτησε ο ίδιος προσωπικά συγγνώμη από το Γιάννη, ο οποίος απλά τον αγκάλιασε και του είπε "ξέχασε το, όλα καλά". Το γεγονός από την πλευρά όλων μας και κυρίως του Γιάννη, θεωρείται λήξαν», έγραψε ο Γιώργος Πάνου στο facebook.

Υπενθυμίζουμε πως ο δημοσιογράφος είχε πει τον προπονητή: «Αναφερθήκατε πριν στη λέξη οξύμωρο, που είναι ελληνική. Θεωρείτε οξύμωρο που ο Αντετοκούνμπο είναι μαύρος και Έλληνας;», με τον Κερ να λέει: «Δεν ξέρω πώς να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση, οπότε θα περάσω στο δεύτερο μέρος».

Διαβάστε επίσης

NBA: ο Αντετοκούνμπο διαλέγει μετάλλιο με την Ελλάδα αντί για πρωτάθλημα

NBA: ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη Ν. Ορλεάνη για το All Star Game 2017

ΔΗΜΟΦΙΛΗ