ΣΠΟΡ

NBA: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκαλύπτει τον νέο σταρ που έρχεται (vid)

NBA: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκαλύπτει τον νέο σταρ που έρχεται (vid)
Κώστας, Άλεξ και Γιάννης Αντετοκούνμπο Instagram / @alex_ante34

Όλη η Ελλάδα και μεγάλο μέρος του Αμερικανικού κοινού ασχολείται με το φαινόμενο Αντετοκούνμπο και την ιστορία του, ιδιαίτερα μετά την εμφάνισή του στο All Star Game. Ο ίδιος ο Giannis πάντως συστήνει σε όλους να κάνουν υπομονή λίγα χρόνια για να δουν τον καλύτερο της οικογένειας Αντετοκούνμπο στο παρκέ.

Το κανάλι TMZ που ασχολείται με τους σελέμπριτι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού βρήκε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο αεροδρόμιο της Νέας Ορλεάνης, έτοιμο για την επιστροφή του στο Μιλγουόκι μετά το All Star Weekend. Μαζί του ήταν και ο μικρότερος από τα 5 αδέλφια, ο Άλεξ και ο Greek Freak με αφοπλιστική ειλικρίνεια είπε στους ρεπόρτερς ότι αυτός θα γίνει καλύτερος από όλους!

https://www.instagram.com/p/p
(κάντε κλικ στον υπερσύνδεσμο για να δείτε το βίντεο)

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης μιλάει με μεγάλη τρυφερότητα και θαυμασμό για τα αδέλφια του. Μαζί με τον Θανάση, στην αποκλειστική συνέντευξη που είχαν δώσει στο CNN Greece (λίγο πριν το καλοκαίρι) είχε αποκαλύψει ότι όνειρο του είναι κάποια στιγμή να παίξουν και οι τέσσερεις στο NBA. Μοναδική διαφοροποίηση ήταν ότι τα "καλά λόγια" ήταν για τον Κώστα, που ετοιμάζεται για την παρθενική του σεζόν στο κολλεγιακό μπάσκετ μετά το καλοκαίρι (λόγω βαθμών δεν μπόρεσε να αγωνιστεί εφέτος).

(δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 2.27)

O Άλεξ Αντετοκούνμπο πλέον είναι στο High School με ύψος 1.96 και ήδη μπορεί κανείς να διακρίνει το ταλέντο του σε κάποια στιγμιότυπα από τους αγώνες του γυμνασίου του.

https://www.instagram.com/p/p

Ο ίδιος προπονείται διαρκώς και όποιος μπει στον λογαριασμό του στο Instagram θα διαπιστώσει πόσο τον έχει επηρεάσει η εξέλιξη της καριέρας του Γιάννη στο NBA, τον οποίο έχει πρότυπό του.

https://www.instagram.com/p/p

Το μεγάλο "πρόβλημα"

Υπάρχει πάντως και ένα μεγάλο πρόβλημα, που μπορεί να δημιουργηθεί σε λίγα χρόνια με πιθανή κοινή παρουσία των αδελφών Αντετοκούνμπο στο NBA. Πως θα προφέρουν το όνομα τους οι Αμερικανοί σπίκερ! Ο Μαρβ Άλμπερτ, ένας από τους κορυφαίους τηλεσχολιαστές του Αμερικανικού μπάσκετ έπαθε "Βατερλό" στο All Star Game.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ