ΣΠΟΡ

NBA: Αντετοκουνμπο-μάνια και στη Φιλαδέλφεια (vid)

NBA: Αντετοκουνμπο-μάνια και στη Φιλαδέλφεια (vid)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδηγεί σε νίκες του Μπακς Reuters / Benny Sieu-USA TODAY Sports

Οι Μιλγουόκι Μπακς πέρασαν με νίκη και από την έδρα των 76ers στην Φιλαδέλφεια με το Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι ο κορυφαίος και να αποθεώνεται από τους Έλληνες ομογενείς που πήγαν στο γήπεδο.

Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη νίκη του Μιλγουόκι (μετά τους Κλίπερς και το Τορόντο) και με το 112-98 επί της Φιλαδέλφεια, τα "ελάφια" συνεχίζουν να κυνηγούν το Ντιτρόιτ, το Σικάγο και το Μαϊάμι για να μπουν στα Play Offs του NBA. Στην αναμέτρηση της Φιλαδέλφεια πήραν από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ και δεν το έχασαν ποτέ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν και πάλι ο κορυφαίος με 24 πόντους (6/11 2π., 1/2 3π. 9/12 β.), 8 ριμπ., 5 ασσ. και 3 κοψίματα κάνοντας τα πάντα στο παρκέ και διατηρώντας τους εφετινούς μέσους όρους του.

Μάλιστα στο τέλος ο Giannis αποθεώθηκε από την ισχυρή Ελληνική κοινότητα της Φιλαδέλφεια, που είχε προμηθευτεί εισιτήρια και βρέθηκε στο Wells Fargo Center.

Το Μιλγουόκι είναι στην 10η θέση με 29-33 και διεκδικεί την είσοδο στην 8άδα έχοντας πάνω από εκείνο το Μαϊάμι (30-34), το Σικάγο (31-32) και το Ντιτρόιτ (31-32). Επόμενη αναμέτρηση τα ξημερώματα της Πέμπτης (03.00) εντός έδρας με τη Νέα Υόρκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ