ΣΠΟΡ

NBA: Αντετοκούνμπο σόου! (vid)

NBA: Αντετοκούνμπο σόου! (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο από το All Star Reuters / Jeff Hanisch-USA TODAY Sports

Μπορεί το Μιλγουόκι να έχασε 113-93 στο Μέμφις και να έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί των 6 παιχνιδιών, όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόλαβε αυτή την εβδομάδα να χαρίσει μερικές στιγμές βγαλμένες από All Star Game στους φίλους των Μπακς.

Για αυτό άλλωστε και στο σχετικό βίντεο που ετοίμασαν τα "ελάφια" με τις 5 καλύτερες φάσεις αυτής της εβδομάδας των νικών, ο Greek Freak είναι στις 4 από αυτές και με κάθε δυνατό τρόπο: δύο καρφώματά, ένα μεγαλοπρεπέστατο στοπ και μία ασσίστ πίσω από την πλάτη του σε αιφνιδιασμό.

2017 03 09T014430Z 2026359783 NOCID RTRMADP 3 NBA NEW YORK KNICKS AT MILWAUKEE BUCKS


(Ο Αντετοκούνμπο μαρκάρει τον Πορζίνγκις στο ματς με τους Νικς - Πηγή: Jeff Hanisch-USA TODAY Sports)

Και μπορεί το νούμερο 1 να πήγε στον Θον Μέικερ για το κάρφωμα με σπάσιμο μέσης, αλλά αυτό έγινε μόνο και μόνο επειδή η συλλογή ήταν από τα νικηφόρα παιχνίδια και όχι από την αναμέτρηση με το Μέμφις, καθώς ο Αντετοκούνμπο έκανε ένα παρόμοιο κάρφωμα και μάλιστα πατώντας μακριά από την ρακέτα.

Και για εκείνους που μπορεί να αμφισβητούν ακόμη τις δυνατότητες του Έλληνα σταρ του Μιλγουόκι, μια ακόμη φάση με τον Giannis να σκοράρει ενώ ο αντίπαλος του κρατά το χέρι (!) είναι ίσως η καλύτερη απάντηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ