ΣΠΟΡ

ΠΚ 2018: Η εθνική ομάδα ετοιμάζεται για το Βέλγιο (vid)

ΠΚ 2018: Η εθνική ομάδα ετοιμάζεται για το Βέλγιο (vid)
Προετοιμάζεται η εθνική για τη μάχη με το Βέλγιο EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ

Πρώτη προπόνηση για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ενόψει του κρίσιμου αγώνα με το Βέλγιο ανήμερα της 25ης Μαρτίου, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018. Κεντρικό πρόσωπο στην πρώτη προπόνηση ο Κάρλος Ζέκα.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αναμένει αύριο και το Ελληνικό διαβατήριο και θα είναι στην διάθεση του Μίχαελ Σκίμπε για το νευραλγικό χώρο του κέντρου, απέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου μας. Ο Κάρλος Ζέκα, μαζί με το δίδυμο Μανθάτη-Ανδρούτσου, ήταν τα νέα πρόσωπα στην πρώτη προπόνηση της εθνικής ομάδας, που έγινε παρουσία κοινού.

4083470


(Ο Ζέκα στο κέντρο στην πρώτη του προπόνηση με την εθνική ομάδα - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)

Ο Μίχαελ Σκίμπε και οι συνεργάτες του δεν αντιμετωπίζουν προς το παρόν κάποιο σημαντικό πρόβλημα, πριν τη δεδομένη απουσία του τραυματία Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια. Γλύκος και Καπίνο έχουν από 50% πιθανότητες για να υπερσπιστούν την εστία της εθνικής ομάδας.

4083478


(Με πίστη για θετικό αποτέλεσμα οι διεθνείς - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)

Εκτός από την θέση του τερματοφύλακα, μια ακόμη θέση στα άκρα της μεσοεπιιετικής τριάδας φαίνεται να αποτελεί ανοιχτό ζήτημα για τον Μίχαελ Σκίμπε. Θα εξαρτηθεί και από την θέση του Σταφυλίδη στην 11άδα (αν παίξει αριστερό μπακ, ή προωθηθεί με τη συμμετοχή του Τζαβέλλα). Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Μανιάτης, Σάμαρης, Φορτούνης, Μάνταλος και Μήτρογλου έχουν το προβάδισμα για τις άλλες θέσεις.

(Πηγή: You Tube / Εθνική Ομάδα)

Στο Βέλγιο ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δεν θα έχει στην διάθεσή του τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της χώρας, Εντέν Αζάρ και ο Ισπανός τεχνικός επέστησε την προσοχή στους παίκτες του, λέγοντας ότι το Βέλγιο ακόμη δεν έχει αντιμετωπίσει ομάδα σαν την Ελλάδα. Οι διεθνείς μας το Σάββατο αναμένεται να έχουν στο πλευρό τους και 2.500 φιλάθλους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ