ΣΠΟΡ

NBA: Ο Αντετοκούνμπο οδηγεί τους Μπακς στα play offs

NBA: Ο Αντετοκούνμπο οδηγεί τους Μπακς στα play offs
Ο Τέρι (δ) συγχαίρει τον Αντετοκούνμπο για το κόψιμο που έδωσε τη νίκη στους Μπακς μέσα στο Πόρτλαντ Twitter / @bucks

Οι Μιλγουόκι Μπακς πήραν τεράστια νίκη στο Πόρτλαντ με 93-90 και σταθεροποιήθηκαν στην 8άδα της Ανατολικής περιφέρειας στο NBA, που οδηγεί στα play offs. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εκπληκτικός και πάλι, κυρίως στις αμυντικές του προσπάθειες.

Αναμετρήσεις όπως αυτή με το Πόρτλαντ, που επίσης κυνηγά την είσοδό του στα play offs στην Δυτική περιφέρεια (οι Μπλέιζερς είναι 9οι), χτίζουν χαρακτήρα και το Μιλγουόκι μοιάζει στην τελική ευθεία να βρίσκει τον τρόπο να παίρνει και πολύτιμες νίκες, που θα τους δώσουν το πολυπόθητο εισιτήριο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν μαζί με τον Κρις Μίντλετον οι άνθρωποι που τράβηξαν το σκοράρισμα για τα "ελάφια", αλλά ο Έλληνας άσσος φρόντισε για μια ακόμη φορά με την άμυνα του να δώσει στην κυριολεξία τη νίκη στην ομάδα του: ένα από τα τρία κοψίματά του ήταν στην τελευταία προσπάθεια των Μπλέιζερς, που κράτησε το σκορ στο 90-93.

Κατά τα άλλα ο Giannis είχε σε 36 λεπτά, 22 πόντους (8/21 2π., 0/1 3π., 6/7 β.), 8 ριμπ., 3 ασσ., 3 κοψ. και 1 κλέψιμο, ενώ ο Μίντλετον ήταν ο πρώτος σκόρερ των Μπακς με 26 πόντους, σε μια βραδιά, που κανείς άλλος δεν ήταν διψήφιος.

Οι Μπακς παίζουν τα ξημερώματα (04.30) στο Σακραμέντο και έχουν ρεκόρ 35-35 στην 7η θέση της Ανατολής: 5η είναι η Ατλάντα με 37-33, 6η η Ιντιάνα με 36-34, 8ο το Μαϊάμι με 35-36, ενώ στην 8άδα παλεύουν να μπουν το Ντιτρόιτ (34-37) και οι Μπουλς (33-38).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ